diumenge, 18 de novembre del 2012

"GUATEAR" LA TORMENTA


Ver volta a ulldeter en un mapa más grande


Sortida EGAN prevista per aquest finde a la zona d'Ulldeter. 12+1 participants que ho van donar tot, encara que la meteo al final va alterar la mateixa. A setcases parem a quarts de nou per fer un esmorzar, aquest cop sí !!! ( ja que la "organització" havia previst un local obert on poder fer cafè+llet, i desprès diuen .....). Tot seguit pugem a la estació de Vallter per iniciar la volta que ens ha de dur al llarg de 6 hores al Pic de la Dona   (2.702 mts), Pic de Prat de Bacivers (2.844 mts), al Pic de Bastiments ( 2.883 mts) i el Gra de Fajol  (2.712 mts).  Com sempre però, ulldeter es castigada un dia més pels vents i els núvols, i així desprès d´assolir el cim del Bastiments amb un "calabobos" que fa que fins i tot LA GUATA més bona ( si no sabeu que és la GUATA, és .... TOT EL CONTRARI A LA PLUMA !!!, en tot cas, un teixit sintètic) doncs fins i tot aquesta guata queda molla "cual trapo vileda", i realitzant "taula rodona" al coll de la Marrana, donem per concluida la volta que en el dia d'avui tenia previst finalitzar amb el Gra de Fajol. Tot i no poder completar la volta, el grup no ha perdut la alegria i les ganes de fer d'aquesta sortida una MOLT BONA sortida, i així anem a dinar al Restaurant Pirineu de setcases, per possar-hi un llaç d´aquells, guapus, guapus a la sortida .... bé un llaç i un vinatxo amb ratafia que mai va malment, eh Xavi ? ... doncs esperem que a la propera sortida la meteo ens respecti, xq més i millor és impossible que ens ho passem !!!!!!



No hi ha res millor que recordar els bons moments viscuts !!!!!

dilluns, 12 de novembre del 2012

I JA FA UN ANY !!!!


I com passa el temps.... sembla que fa dos dies que estàvem estrenant les 29" ( les noves bicis !!!) a la berga santpedor i ves per on que ja hi tornem a ser. No hi ha dubte de que es tracta d'una cursa per aquestes bicis,  molta pista ..... molta baixada ..... molta velocitat !!!!! I si a més resulta que tenim "soporte logístico" .... apaga y vamonos !!! ( gràcies ramon per les jaquetetes calentetes que ens esperaven a puesto !!!! ets un crack !!! equipo ? molinetes ÉS UN EQUIPO !!! tot i que hi hagi components del grup que només busquin .... la velocitat !!!!! ( .... si es que me pierdo !!!). A més aquest any amb més participació EGAN, l´Elvira i companyia també vàren disfrutar de les butis i els cigalons de la Berga ...... esperem que any en any poguem disfrutar d´aquesta pedalada com si fos la primera vegada .... donant pedals a fondo !!!!!

dilluns, 5 de novembre del 2012

Sóc Feliç si ets Feliç !!


Moltes vegades els plans no surten com estan previstos, però MILLOR !! la idea inicial per aquest finde era anar a Benasc, però les borrasques no estaven disposades a permetir´ho, per tant ens dirigim cap a Andorra, la idea anar a dormir a la Borda de Sorteny, per a l´endemà fer la volta a l´Estanyó - La Cabaneta i Pic de la Serrera. Al arribar al parking de la vall de sorteny els primers dubtes, estan fent obres .... mhhhhh però podem passar. Arribem al capdamunt de la pista, BORDA TANCADA !!! ondia ara si que m´he cagat !! però ... resulta que hi ha un edifici petit petit ( com el meu país !!) de nova contrucció que ens permet passar-hi la nit, renoi quina sort !!! Doncs a dormir !!! a l´endemà el dia sembla que serà "variable" però hem vingut a caminar ... i mentres ho fem veig que les cares dels companys s´alegren, somriuen, disfruten, sembla que la volta proposada "in last minute" funciona, i a més el fet de fer-ho gairabé 100% circular encara més. I si al final de la nit acabem amb un GIN, diria que sense dubtes, al veure les seves cares .... SÓC FELIÇ SI ELLS SON FELIÇOS !!!!!!

divendres, 2 de novembre del 2012

FALS PLA


View Btt Anbaso Rajadell 2012 in a larger map

Realment no cal ser del CSI per pensar que si en una cursa de btt ningú porta motxilla és que això va de veritat !!! encara sort que un "despiste" fa que arribem un xic tard a la sortida, així ningú ens podrá superar !!!!..... i nosaltres només podrem "guanyar posicions" ..... bé, entre nosaltres dos .... ara tú, ara jo ..... 


La nit abans una trucada a la persona de contacte, em declarava que la cursa no era molt "tècnica", doncs pensant en la primera baixada per corriol .... ningú no ho diria!!!!!! entre el fang, la pendent, les pedres, les arrels .... si al km 2 ja estem així no volem ni pensar com seran la resta !!!!


Al final però la cosa va agafant ritme i nosaltres ens anem trobant cada vegada millor, els corriols ens agraden cada vegada més, i es nota que la organització ha buscat que la cursa tingui el major nombre de kilòmetres pels mateixos, de fet només en la pujada més forta de la cursa anem per pista, la resta de kilòmetres es fan per corriols, que ara son de pujada, ara de baixada, de girs tancats, de ressalts, tenim de tot i per triar, i les 29 vinga rodar i vinga rodar ....


A uns 10 km passem per l'últim dels abituallaments, on ens confirmen que el que resta de cursa és "fals pla" i amb  la proximitat del poble de Rajadell pensem que així serà, però ens tenen reservada una sorpresa, ja que enlloc d´acostarnos, resulta que ens allunyem, sempre amb un objectiu ..... recòrrer tots els corriols dels voltants, estrets, buscats, de baixada, de pujada , un trencacames !!!! però en definitiva corriols juganers, d'aquells que et deixen molt ben servit !!! ( ... i a les cames també !!!)


Gairabé no hem vist a ningú en tot la cursa, bé ni tan sols al començar, per tant tenim la sensació que avui hem fet una cursa de dos, al nostre rotllo, disfrutant d'un circuit privilegiat de corriols en una zona encara desconeguda per a nosaltres i el millor es que al final de la cursa ens espera l'esmorzar, i suposo que les dues dones grans que donàven el menjar al veuren's arribar quan tothom marxava han pensat .... millor li donem doble premi !! doncs dos botifarres !!!!


Avui podriem dir que hem rebut un "correctiu" d'aquells que et posen a lloc, d'aquells que et fan veure la realitat, que t'obren els ulls, i  realment es que no sabíem que ens trobariem fins que no hi hem estat ficats i ben ficats, tot i això no ens podem queixar, hem aconseguit finalitzar la cursa amb 1000 mts de desnivell en 32 km, no estan pas malament, si pensem que ho hem fet en unes tres hores y pico ( el pico sempre fa mal)  bé el primer en 1:46, que demostra el nivell de la prova,  per tant ..... ara només ens queda que millorar i segur que en això no ens pot guanyar ningú !!!!! i com algú va dir:


Si lo importante no es ganar sino competir, entonces, para qué, maldita sea, se invento la puntuación...