divendres, 2 de novembre del 2012

FALS PLA


View Btt Anbaso Rajadell 2012 in a larger map

Realment no cal ser del CSI per pensar que si en una cursa de btt ningú porta motxilla és que això va de veritat !!! encara sort que un "despiste" fa que arribem un xic tard a la sortida, així ningú ens podrá superar !!!!..... i nosaltres només podrem "guanyar posicions" ..... bé, entre nosaltres dos .... ara tú, ara jo ..... 


La nit abans una trucada a la persona de contacte, em declarava que la cursa no era molt "tècnica", doncs pensant en la primera baixada per corriol .... ningú no ho diria!!!!!! entre el fang, la pendent, les pedres, les arrels .... si al km 2 ja estem així no volem ni pensar com seran la resta !!!!


Al final però la cosa va agafant ritme i nosaltres ens anem trobant cada vegada millor, els corriols ens agraden cada vegada més, i es nota que la organització ha buscat que la cursa tingui el major nombre de kilòmetres pels mateixos, de fet només en la pujada més forta de la cursa anem per pista, la resta de kilòmetres es fan per corriols, que ara son de pujada, ara de baixada, de girs tancats, de ressalts, tenim de tot i per triar, i les 29 vinga rodar i vinga rodar ....


A uns 10 km passem per l'últim dels abituallaments, on ens confirmen que el que resta de cursa és "fals pla" i amb  la proximitat del poble de Rajadell pensem que així serà, però ens tenen reservada una sorpresa, ja que enlloc d´acostarnos, resulta que ens allunyem, sempre amb un objectiu ..... recòrrer tots els corriols dels voltants, estrets, buscats, de baixada, de pujada , un trencacames !!!! però en definitiva corriols juganers, d'aquells que et deixen molt ben servit !!! ( ... i a les cames també !!!)


Gairabé no hem vist a ningú en tot la cursa, bé ni tan sols al començar, per tant tenim la sensació que avui hem fet una cursa de dos, al nostre rotllo, disfrutant d'un circuit privilegiat de corriols en una zona encara desconeguda per a nosaltres i el millor es que al final de la cursa ens espera l'esmorzar, i suposo que les dues dones grans que donàven el menjar al veuren's arribar quan tothom marxava han pensat .... millor li donem doble premi !! doncs dos botifarres !!!!


Avui podriem dir que hem rebut un "correctiu" d'aquells que et posen a lloc, d'aquells que et fan veure la realitat, que t'obren els ulls, i  realment es que no sabíem que ens trobariem fins que no hi hem estat ficats i ben ficats, tot i això no ens podem queixar, hem aconseguit finalitzar la cursa amb 1000 mts de desnivell en 32 km, no estan pas malament, si pensem que ho hem fet en unes tres hores y pico ( el pico sempre fa mal)  bé el primer en 1:46, que demostra el nivell de la prova,  per tant ..... ara només ens queda que millorar i segur que en això no ens pot guanyar ningú !!!!! i com algú va dir:


Si lo importante no es ganar sino competir, entonces, para qué, maldita sea, se invento la puntuación...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada