diumenge, 23 de desembre del 2012

TORRES Y BAILEYS...QUINS DOS AMICS !!!


Avui tocava fer una mica de bici, bé una mica de bici i esmorzar ...... no ens enganyem ...... tocava fer un bon esmorzar i com a excusa utilitzar la bici !!! la ment humana que és força "complexa".


Com aquests dies ja fa una mica de fresca, sobretot a primera hora, quedem a les 9:00 a Cal Ramon, bicis llestes amb l´únic objectiu de fer una mica de cames i gana ( en el meu cas tampoc és molt dificil fer´me agafar gana, sense pedals també es pot aconseguir !!!) en tot cas parada programada al Bruc,  a fer l'esmorzaret, així si que hi ha ganes de fer activitat !!!!!


En tot cas com anem per terreny conegut anem enllaçant corriols, pistes, pujades i baixades, mentres anem xerrant i entre xerrada i xerrada, ens trobem al Txiqui i al Juanma, han intentat avui "el ogro", però força descompós no els ha permés pujar sense posar-hi peu, així doncs, nosaltres en tot cas com "el ogro" el portem a dins, potser anirem cap els pallers ..... i al Bruc que fa baixada ( mai millor dit !!!). Per tant arribem a la Llar del Bruc amb la satisfacció que com a mínim l'esmorzar ja ens l´hem guanyat !!!! ( avui anava barato tu !!!!!!)


I com un dia és un dia, botifarra, "panceta", pa torrat, vi aigua i gasosa , que no falti res !!!!...... però, com bons "esmorzaires" això cal tancar-ho amb "honors", un cigaló de baileys i un de torres ( elvira ja saps... toca fer bici!!!)..... i no cal dir res més.  En tot cas preocupats per si donariem positiu en el dopping, s'ha fet un estudi acurat  ( oi ramon?) i  cal destacar que el cigaló de Torres provoca deshidratació "acusada", fet que incentiva la freqüencia d´ingesta d´aigua i a més provoca de forma sistemàtica i acusada, certes vibracions descontrolades en la roda de devant de la bici ( que sorpresivament no ha tingut ingesta de Torres .....) així doncs el professor Tablado, continuarà amb l´estudi corresponent tot i  posar en risc la seva propia integritat física ( ja se sap que la ciència "és lo que tiene!!!"). Comentar que no s´han observat contraindicacions pel cigaló de baileys  (potser cal augmentar la dossis !!!). Seguirem informant ........

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada