diumenge, 14 de juliol del 2013

VOLTA A LO SENGLAR .....


Mostra XIV SENGLARS DE MEDIONA en un mapa més gran
Calia posar en pràctica les tècniques adquirides en el curset de tècniques de descens que havíem aprés tot just feia una setmana, i no hi ha millor lloc on fer-ho que Sant Joan de Mediona, i millor guia que el Xic.
 
I com a excusa el recorregut de la XIV MARXA DELS SENGLARS que cada any es fa a Sant Joan. Un recorregut de dificultat moderada però molt divertit i treballat. La primera dificultat però es seguir al Xic, ja que en aquests corriols es mou com a una llebre, ràpid i amb uns canvis de direcció que és impossible seguir-lo. A més salta per aquí i per allà on nosaltres tenim prous problemes tenim per aguantar-nos damunt la bici !!!! però, al nostre estil senglar ens anem defensant !!!!!, i així ens va, en una d´aquestes faig un tall a la coberta que descobrim desprès de 3 punxades, i com encara no tinc el tubeless arreglat, vinga a posar càmeres .....sort que al final, ho podem arreglar per acabar la ruta.
 
 
Bé, un cop a Sant Joan, només toca guardar bicis i donar-nos un bany a la piscina del poble, i es que de broma o no, el xic ens havia comentat que podíem acabar la ruta amb un bany .....has dit bany? clareta? dutxa ?..... SI QUIERO !!!!! mira que es bó aquest Xic, quines bones idees ..... y yo con estos pelos !!!! per tant ... a passejar "cuerpos Serranos per Sant Joan" que segur que no hi estan acostumats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada