dissabte, 28 de novembre del 2009

MONTSERRAT , LA VUELTA MALDITA


Semblava que tot havia d´anar "sobre rodes". Haviem escollit el dia, el grup estava reforçat amb la presència del Ferran, que coses de la vida, tornava a fer la mateixa volta a "Ca la Montse" que havíem fet plegats ara fa un parell d´anys, i com no, els habituals, el Jordi i l´Oscar completàvem el pelotòn. Sortim d´Olesa a les 8:00, amb un fred que fa que les nostres extremitats no tinguin tacte (no malpenseu que ja veig per on aneu, i sí, encara podem ser pares !!!). El recorregut és senzill però amb desnivell, Olesa, Monistrol, Sta. Cecília, El Bruc, Collbató, Esparreguera i Olesa ( ahí es nada !!).
A Monistrol apareixen els primers contratemps, el Ferran té una defallida a Monistrol (arrossega una gastroenteritis, i es clar, arrossegar en btt suposa més esforç !!!), parem doncs a Can Ibars, per recuperar-lo. Al entrar ja tenim la flaira d´una botifarra a la brasa, però avui anem de pega, dels tres, només el Jordi porta calers, 20 euros a repartir !!!! el pressupost s´ha d´ajustar, unes truites a la francesa per allà, un croissant per aquí, cafès i begudes, ondia que al final només ens gastem 14 € !!!, más barato que el Carrefour !!! Hem recuperat al Ferran, i com el crit d´avui és "moriremos con las calas puestas !!" doncs a completar recorregut. Sempre en pujada, i deixant-se fer, anem assolint metres fins arribar a Santa Cecília, parada per a la foto i som´hi endavant.
El grup va estirat, sembla que a Ferran la defallida d´abans li està passant factura, la màquina no rutlla, porta les cames bloquejades, només toca patir. La jornada però encara empitjorarà un xic més, en el descens al Bruc, el Jordi considera que anirà més ràpid si no té fregament amb el terra, i decideix "volar", el que no tenia molt clar és si el tren d´aterratge respondria les expectatives, i .............. efectivament l´aterratge va ser un desastre !!!
Tot i l´ensurt, no hi ha conseqüències greus, però veient que l´únic que queda per llepar sóc jo, proposo que ens ho agafem amb més calma!!! (por la cuenta que me trae), i acabem la volta a Olesa a les 14:30, amb 50 km a les cames , contents i satisfets, ja que avui els contratemps no han pogut amb nosaltres, potser demà, qui ho sap .... en tot cas, novament els hi plantarem batalla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada