dijous, 18 de març del 2010

ESQUI DE FONS, PA HABERNOS MATAO

Nova sortida EGAN que aquest cop ens porta cap al Solsonés, és dissabte 13 de març a l´estació d´Esquí Nórdic de Tuixén La Vansa.
Desprès d´esmorzar i llogar el material (si poguès tornar enrera, penso ara ....), sembla que tenim tots els ingredients per a passar una jornada ....... emocionant !!!!!

Decidim agafar-ho amb la calma, per això escollim la pista de Prat Llong de 15 km, total per escalfar !!!!! ( per cert algú els hi va explicar a aquesta gent que existeixen remontes en això de l´esquí ?) i anem "lliscant" ( si és que la nostra tècnica arriba a tant), i uns millor i un servidor pitjor, afronta les pujades com pot ( en el meu cas semblo un ànec embogit, amb aquests maleïts esquis de patinador!!!).
Resulta que el grup va "suant" això de l´esquí de Fons, però com que avui tenim un ENTRENADOR PERSONAL ( això va per tú Miquel !!!!), amb la paciència ens explica com ho hem de fer per millorar ( també és veritat que pitjor tampoc ho podem fer), i mentres, ell es dedica a fer FONSEXTREM als voltants de la pista.

Sort que l´entorn acompanya, i NOMES per aquest motiu ( que no estem cansants, vale?), fem alguna que altre paradeta per observar tot allò que ens envolta, goita el Pedra !!!!!

Arribem al punt culminant de la nostra pista, a 2140 mts aprox. toca foto de grup ( heu de descobrir qui té els esquís creuats per no marxar lliscant, ..... maleïts patinadors !!) i ara toca el que més ens agrada, BAIXAR !!!! ara si que riurem, eh Carlos ?

No hi ha paraules per descriure el que el grup va viure durant la baixada, con el número 1 Carlos .... des de el primer moment el Carlos va destacar com el "kamikaze" del grup, adquirint velocitats "absurdes" que provocaven no menys absurdes "trompades", fins i tot diria que va haver-hi moments en que la seva vida i la dels que l´envoltavem varen correr seriós perill. Hi ha una paraula que ho defineix tot SAAAAAAAAL (Vero, suerte que salistes ràpido del carril !!!!!!, en otro caso ..........MENUDO PARTE A TERCEROS QUE HUBIERA SALIDO)

Bé, en definitiva que una cosa queda clara, si una persona pot adquir formes inversemblants, aquesta és el Carlos fent esquí de Fons !!!! qui va dir que no es tractava d´un esport extrem ?

3 comentaris:

  1. Mejor..., imposible!!! Qué bien me lo pude pasar, qué gran fin de semana, jejejeje!
    Una vez más,gracias a todos por vuestra compañía y por tantos momentos divertidos.

    Besotes!! :)

    ResponElimina
  2. Tienes toda la razón Verónica.......divertidísimo !!!!!
    Saluda a Carlos de nuestra parte, sin duda, fue él, el protagonista en el descenso........Madre mía, que hartón de reir !!!!!!!!

    Salvi

    ResponElimina
  3. Bueno..bueno, no fue para tanto. La verdad que yo también quería agradeceros lo bien que lo pasamos, fue genial. Episodios como este obligan a mantener la salida anual de esquí de fondo, jeje. Un saludo a todos, y nos vemos pronto!!!!

    ResponElimina