dilluns, 12 d’abril del 2010

LA PULKA NO ÉS UN BALL !!!!!

Dissabte 10 d´Abril, dissabte de Clàssic, dissabte de Fútbol, dissabte de Partit al bar amb els amics, dissabte de tópics, PERÒ per a nosaltres és un dissabte ...... diferent.
Resulta que aquest cap de setmana farem el Molières ( 3010 mts) per Aigualluts, buscant un itinerari homogeni, homo qué ?..... homogeni !!!!!! i el més suau possible, ja que resulta que com estem tan forts, hem decidit que a partir d´ara, a més a més de la motxilla, arrossegarem un trineu carregat amb trastos, per això d´INNOVAR !!!! i l´anomenarem PULKA, que coincidències de la vida, té el mateix nom que els TRINEUS que ens faràn arrossegar al Denali ( que pesssaoooo !!!!!).

Bàsicament, el pla és molt senzill, sortim de Llanos de l´Hospital tirant dels pulkas, i si podem, intentarem caminar al mateix temps, digan´s AGOSSARATS !! per arribar el més lluny possible, i plantar el camp base.
A més a més, per ARRODONIR la jornada, membres del grup porten les botes d´expedició, i si li sumes que cau un Solano que fa "petar les pedres", provoca que la gent els miri perplexes i els demani si són del Circ du Solei ( per això de fer el pallasso).

Però qui va dir que arrossegar una pulka no fos divertit? , si no hi ha res millor a muntanya que sentir-te dominat per un trasto que volca en un flanqueig, o que em dieu de sentir com en una pujada et frena com si fos l´ancla d´un barco?, tot aventatges i alegries !!!! ....... LA MARE QUE VA PAR....... EL PUT....... DE LA MERD....... Però bé, sembla que al final, com a bons EGANENCS, arribem a una hora i a un punt de la ruta ( havent superat Aigualluts) on podem establir el camp base, i des d´on podrem a l´endemà atacar el Mulleres.
Això sí, busquem una localització amb COBERTURA PER ESCOLTAR LA RADIO, tot i que RNE no podem dir que siguin molt CULÉS !!!!, però com a mínim podrem cantar els gols del Messi i del Pedrito, GOOOOOOOOOLLLLLL!!!!
Diumenge 11, deixem descansar les pulkes, i a les 7 aproximadament ( més tard que d´hora) sortim del campament direcció al nostre objectiu. El dia és "espectacular" i l´itinerari molt tranquil i sense presència de més gent, fet que fa que en gaudim de l´ascensió, però tot s´ha de dir, no li veig molts punts a la baixada ( vaig amb esquís), ja que l ´itinerari comença molt planer.

Aproximadament a les 10:15 fem cim, i atenció que sóm els de l´EGAN els primers en arribar-hi !!!!! ( que mira que és difícil !!!!!! ), i com que dins del grup la "Dona Biónica" encara no s´havia batejat amb això dels 3000, DONCS FESTA AMB CAVA !!!!! CAVA per a tutti qui pugui respirar i beure al mateix temps!!!!!
Foto de grup amb la cresta de Salenques i l´Aneto darrera per certificar que es tracta d´un Cim inmillorable per poder observar tot el que ens envolta, i a més a més el dia és fantàstic, d´aquells que fan "malalts de muntanyes"!!!! ( ja hem enganyat a l´Olga i al CUÑAO !!je,je) Pensem en que d´aquí uns dies estarem a l´altre banda, a la Glacera de l´Aneto ( l´entreno no para !!!!!!!).

Ara però vindrá la part més divertida, que és baixar fins al camp base (finalment la baixada amb esquís ha estat gratificant, tot i les dues MEGACAIGUDES que he patit!!), recollir-ho tot, empaquetar, carregar-ho als PULKAS, i avall que fa baixada !!!! sí, sí !!! baixada !!!!
I si de pujada els "gossets" (que nosaltres li diem) tenien mala llet ........ de baixada no hi ha qui els aguanti !!!! i això que l´enginyer Galan havia introduït unes millores tècniques per tal de controlar "la bèstia", però ni amb aquestes.
En tot cas, a les 15:30 ja estem al cotxe, i tot i que sembla que ens ho hem passat d´allò més dur, no ens enganyem, AQUESTES SÓN LES SORTIDES QUE RECORDAREM PER SEMPRE MÉS, que si fem aquest esport es perqué sóm SADOMASOQUISTES !!!! (Carlos, te esperamos en la siguiente salida, esta vez llevaremos tapones ......... por aquello de los ruidos !!!!!)
A més qui diu que no hi hagi bons, bons moments......adentro vídeo !!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada