divendres, 24 de setembre del 2010

VERÍ, MOLT DE VERÍ

Avui diumenge, toca classe de perfeccionament i d´iniciació a l´escalada, i és que l´Africa alies "puja parets", o " puja cincs" com li diu ella, ha fet el primer tast a això de l´escalada, i com que de "llarga" ho és un ratu, doncs ho pilla tot prou ràpid. S´enfila per aquí i per allà, tot i que per allà necessita un xic d´ajuda ( sort que vaig al gimnàs !!!!), tot i això ha disfrutat molt i sembla que el verí de "la bèstia" ja l´ha picat, ara només toca administrar el remei, sortir a escalar sempre que es pugui, oi ?
Per altre banda el Jordi ja ha deixat enllà el seu primer dia i avui li toca perfeccionament, així treballem l´aspecte de via llarga i com obrir una via. Fins i tot, i ja que per dedicació i tenacitat no serà, en fa la primera sense suar, per tant com diu la Gloria ...... HI HA MOLT DE VERÍ EN AIXÒ DE L´ESCALADA, enganxa i no saps com ni per què !!!!

1 comentari:

  1. Africaaaaa!!!...a ver si te pones el "gorro" bien!!!!... si es que desde luego....tenemos que cuidar la imagen...jajjajaaa!!!

    ResponElimina