dimecres, 8 de desembre del 2010

OLESA TERRENY DE PEDALADES

Avui s´acava el pont, i cansants de buscar emocions lluny de casa, ens hi hem quedat, que com a casa enlloc. A més podem fer descobrir racons nous a l´Ivàn, el Sergi, ..... s´han fixat 3 hores d´activitat ( que ens coneixem !!!) i per tant farem puja i baixa, baixa i puja i torna a pujar i a baixar, a lo montaña rusa.


Sortim d´Olesa desprès de fer els "encàrrecs", i ens dirigim cap a Can Puigventós, pel Coll d´Oriol, per tant només toca pujar...., sort que les vistes de "ca la Montse" són "estupendas" que diria aquella, i fan passar la suada millor.
A Can Puigventós decidim anar a Sant Pere Sacama, per fer una mica més de baixada i pujada, vamos .... de sobrats, i un cop a Sant Pere Sacama, tornem a Can Puigventós pel mateix camí, com que ja el coneixiem ..... així no ens perdrem !!!!! ( i s´ha de complir horari).

Ja que tenim un xic de marge, baixarem novament fins a la pista que ens porta al Pla del Fideuer ( que us preguntareu el xq del nom ?) doncs ...... encara quedarà sense resposta, cosa de la guia autòctona contractada, que ho desconeix !!!!

Així doncs, desprès d´una nova pujada " que es deixa fer", arribarem al pla del Fideuer on tocarem retirada, ja que encara queda netejar bicis i fer un "algu", sense posar-nos nerviosos, vale ?
Al final doncs, uns 24 km ( un xic menys xq algú no parava de donar voltes com un hamster), per terres olesenques, on les roselles són paparotes, els cacarocs les flors dels mangraners, .... i on dir que fulanito/a és un "flica", vol dir quelcom més que ser un mata mosquits !!!!! oi Àfrica ?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada