dimecres, 15 de desembre del 2010

VALOR SEGURO

La sortida prevista de l´EGAN era anar a Viella, per tal de gaudir d´una zona encara amb força feina per a nosaltres, però les últimes noticies donàven neu dura a fora pistes i escasa !!!! i com diu la dita, ir por ir ..... total que change in my mind !!!! anem a allò segur.
Considerem que Andorra té prou opcions per fer i desfer, pistes, pics propers, i recorreguts coneguts. El dissabte anirem cap a Grau Roig, hi ha varies opcions, però segons arribem només en veiem una de factible, el Montmalús, que per a nosaltres ja és un clàssic ( cada any acava caient, ves quina cosa !!!).

Avui però les condicions no són per tirar cohets, poca neu, dura ( i encara sort !!!!!) però veient com estan les pistes ........ potser encara ens ho passarem millor que els "paganinis", renoi quines voltes dona la vida, fa una setmana qui ho hagués dit !!!!!!

Tot i això, hem apostat a "caballo ganador" ja que per les contrades, allà per on mirem tot està pitjor que la nostra el.lecció ( per alguna cosa l´experiència és un grau, no ?) i així gaudim bonament del que tenim, i a més sembla que la neu per a la notra baixada encara la trobarem prou bona ( creuem els dits !! ).

Entre els cinc, destaca el Txema, que no va amb esquís, així la baixada la fa "volant", ja que per això de no ser l´últim va CORRENT, animallllllll que llevas las raquetas !!!!! mare de deu quin superpapa !!!!! Al final 800 mts de desnivell que "nos saben a glòria", i és que el que no és feliç es perqué no vol !!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada