dilluns, 17 de gener del 2011

NO DISPAREN !!!!

Algú sap com són les figues del Papiol ? amb aquesta pregunta comencem la ruta d´avui dissabte ..... pel que fa a la resposta parleu amb el Jordi.

La sortida tampoc buscava res en especial, sortir, rodar, i anar per un paratge diferent de l´habitual, en el meu cas podríem incloure, no tornar massa fos ( ja que ara fa dies que no surto en bici). En tot cas l´objectiu era fer alguna cosa ràpida i que físicament ens "posses les piles".

En aquest sentit vàrem programar una sortida amb pujades i baixades, i fer el màxim de desnivell en el menor temps possible, coses de dinars !!!!!! Així doncs sortim de l´estació de Renfe del Papiol, i ens dirigim cap a les escletxes ( zona d´escalada). D´aquest punt anirem fins al Turó del Tano ( zona de caza !!! al suelo !!!), baixarem a Valldoreix i pujarem a l´ermita de la Salut i al Puig Madrona ( 337 mts) per acabant novament a l´estació de la RENFE, 20 km en total, uff, uff.

El dia acompanya, tot i que fa una mica de fresca a l´obaga, a més desprès del bocadill a l´ermita de la Salut agafem una mica de fred, així doncs toca pujar ràpidament al Puig Madrona, punt on ens trobem a tots els "beteteros" de collserola !!! ( renoi quina gentada). Des d´aquí magnífiques vistes de la contrada, de Sud a Nord, 360º. Per cert, aquí pensem en la pròxima ..... creuar Collserola de punta a punta, o qué ?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada