dilluns, 31 de gener del 2011

ESQUIADA EGAN, 22 ANYETS DE CENTRE

Anys i anys, per molts anys, a la una per molts anys ...... Així hauria de començar el relat del que ha estat la sortida d´ESQUÍ ALPI EGAN 2011 ( tot i que ens haurem de plantejar seriosament que es digui SORTIDA FREERIDE EGAN, ja que hi ha més d´un espècimen que només trepitgen les pistes per anar a la Cafeteria !!!!!). El dissabte 29 l´EGAN complia 22 anyets, i com a regal nevada el divendres nit, que va fer que ens endinséssim a LA TORMENTA BLANCA " nunca jamàs vivida ( que diria algú que jo sé)". Sort de la nostra flota de vehicles, sobretot del FORFI TRACTION ALLROAD, que va deixar "a la cuneta" a més d´un !!!!!


En tot cas, dos dies "radicals" de baixades per dins i fora pistes, buscant sempre el pam de neu verge per "firmar" i que va aconseguir que el dissabte anéssim a dormir ben plans (desprès de los bajativos, corresponents) i amb les cames ben "calentetes". El diumenge, desprès de l´esquiada, un brindis amb cava dóna per finalitzada aquesta sortida que ens ha respectat en lesions ( aquest any zero patatero), i que ens ha deixat amb ganes de més !!!!!!, així doncs ja contem els dies per a la pròxima ...... tranquils que només queden 360 DIES !!!! Una abraçada a tots els assistents i BONA NEU !!!!!

4 comentaris:

  1. Quina sort sou una colla de c... un any que em perdo l'esquiada... quina enveja
    Toni.

    ResponElimina
  2. Un finde de esqui "estupendo"!!!.... Sa matao Pacoooo, sa mataoooooo!!!!!

    ResponElimina
  3. Un cap de setmana fantàstic! neu! hotelàs! i turmenta de neu! PERFECTE!

    ResponElimina
  4. La veritat es que hem disfrutat molt i molt, llàstima que encara m´ha quedat algun pam de neu verge per trepitjar !!!!!!!! je, je !!! i que em dius del cava !!!!!! això s´ha d´homologar en totes les sortides !!!!!!!

    ResponElimina