dilluns, 7 de març del 2011

GRAN PRIX BASTIMENTS

Un, dos, tres ... FUEGO !!!!!, aquesta podria ser la crònica de la sortida d´ahir diumenge al Bastiments.
Amb les portes de la Cursa de la Lluna a tocar, el psico del grup, pensava més en si seriem capaços de pujar al Bastiments a bon ritme, per tant, fer servir la sortida com a entrenament. Llástima que al Jordi ningú li havia dit res !!!!!!
Sortim del pàrking inferior de Vallter, de forma "controlada" ( em vaig possar devant per no deixar passar a ningú, no per rapidesa, sinó pel volum que ocupo !!!!), i aprofitant la primera i única parada "fisiològica", zasca, el Toni llença el seu atac.....
Ja no el tornariem a veure´l fins al capdamunt de tot !!!!( equipo ? quins records, eh ?).

A continuació, tots agafem el nostre ritme, i cadascú fa la muntanya com li va millor ..... Sols !!! però també hi ha dies d´aquests, veritat? ( sort que són pocs !!!!), i és que l´esperit d´entrenar i superar-te fa oblidar la resta de factors.

Tot i això, no treu que al arribar al cim gaudim tots plegats del mateix, amb un dia magnífic, amb panoràmiques d´arreu, Montserrat, Puigmal, Canigó, .... cims que han estat i seràn novament font d´aventures i d´experiències i que ens faràn ser feliços, com ho som avui, com ho serem en breu instants, quan inciem la baixada, ja que ara toca gaudir encara més ........


A la baixada el "raquetaman" ha de fer un sobreesforç per no quedar massa despenjat, mentres els "palilleros" enllacem la pala principal del bastiments, amb un dels tubs pròxims al coll de la marran, i que fa les nostres delicies i també la dels "espectadors" que aglutinem a l´entrada de la canal ( per això de ser una mica dreta !!!)
Al final, deixem la nostra firma, com sempre superflua i que demà ja no existirà, però que avui ens fa flotar d´alegria, al veure com podem interaccionar amb el medi formant part d´ell mateix, com deia aquell ...... BE WATER MY FRIEND ..... BE SNOW diria jo !!!!!

7 comentaris:

  1. Hola a tothom, ara és més fàcil fer comentaris, ja que si ho feu com a anònim no us demanarà res més, per tant espero rebre una "ALLAU" de comentaris, ARA QUE NO HI HA EXCUSA.
    Apali gràcie a tothom !!! OSCAR

    ResponElimina
  2. Pim pam fuego, dia de carnaval, això si que és una sortida expres 6h toca el despertador 7h elXavi i jo estem a Manresa esperant al altres 9:30 sortim del parquin de Vallter 11h cim del Bastiments 13h marxem cap a casa i a les 16 ja estic disfrassant als peques per anar al carnaval.
    QUI DIU QUE NO ÉS POT APROFITAR EL DIA.

    Per cert era una sortida per prepara la cursa de la lluna.

    ResponElimina
  3. Ole, ole, ole!!! Chicos, yo creo que estais más que preparados para la cursa....hasta el Jordi!!

    Por cierto Toni, el Oscar y el Jordi tambien aprovecharon el dia... menuda comilona se pegaron los tios mientras otros estaban en "clase"

    ResponElimina
  4. Osigui que al final ens assebentem que tot això es fa per una "comilona". Per cert Oscar, no et deixis enganya pel Toni: que no entreno, que no vaig bé, sí sí, preparat a la cursa de la lluna, fixat que ara quan va a corre porta al Biel en una cama i al Pol a l'altre ( l'Ester és dóna i no es deixa embaucar ).

    ResponElimina
  5. David "que no nos enganyen, que nos digan la verdad !!!!", ja m´explica el toni que si mitja per aquí, que si butifarraner per allà ...... si vosaltres no esteu forts jo sóc monja !!!!........ per cert ja li diré al Toni que deixi als nens a casa i que si vol m´arrossegui a mi muntanya amunt, ja veurem si pot arrancar !!!! apa un abraçada i a seguir corrent, FORREST GUMP !!!!

    ResponElimina
  6. Quina enveja companysssssssss. Al final em vaig "rajar".
    A la lluna no se si pujareu, però al cap de munt de totes les muntanyes si que si.

    Una abraçada a tots.

    TXEMA, el "rajao"

    ResponElimina