dilluns, 18 de juliol del 2011

NO VEO NÁ !!!!!

(veure fotos organització - clickar foto -)


Com si fos ahir, encara estàvem a Moscú que l´Elvira llença la primera pedra: PEDALADA NOCTURNA A ESPARREGUERA, 16 de Juliol, i esclar no ens podem estar de participar-hi, per allò de provar-ho tot. Formar els equips és una mica "foxón", però al final participem amb els nostres frontals, els nostres "al.lògens", les màquines com si fossin l´enterprise ..... tot "tre bien".


La Cursa consisteix en passar per un punts de control, als quals s´arriba amb un roadbook ( una cosa així com un llibre de ruta que et diu on girar i per on anar, amb kilometres, etc.) de forma que cada cop que arribes a un punt de pas, et donen el següent tram a fer. Tot això es fa a les fosques, per això, i tenint previsió del que passaria, el nostre equip l´anomenem NO VEO NÁ !!! tot un clam al que seria la nostra "andadura" per pistes i corriols esparraguerins.


Total que passades les 22:00 arranquem la nostra "cursa", i com no podia ser d´una altre manera..... anem a muerte !!! ( l´adrenalina de les competicions) tant !!! que porto el llibre de ruta que m´han donat, a la mà fet un ganyip ( i resulta que porto, portamapes "vàlgame la redundància"!!!!), però tenir a algú devant fa que el volguis atrapar ( sabeu de que parlo veritat ?). A les primeres cruïlles tot és aglomeració de gent, fins que encara no som al kilòmetre 5 que ja tenim els primers problemes tècnics, l´Ivàn s´ha quedat a les fosques ( i no es que no pagui el rebut de la llum !!!) és que el seu al.lògen s´ha mogut i enfoca a la constel.lació d´andromeda .... és a dir, que no ve ná !!!!!
Així doncs, tranquilitat i a reparar el focus ( que tranquilitat, ni tranquilitat, quita de ahí , unes brides, unes coses INTENTA DE ARRANCARLO IVÁN , INTENTA DE ARRANCARLO POR DIOS !!!! ........ coses de l´adrenalina que deiem) al final reparem l´averia i sortim cap el que seria la primera pujada "interessant", i ZASCA !!!! ja tenim la suada garantida ( els d´esparreguera sabem que es gasta a la vinyavella, oi?), doncs amb el grup calent ( i un servidor que anava mes revolucionat que la moto del Rossi en plena recta !!!!) anem a la recerca del primer control.
Passat aquest, ja agafem el nostre ritme de "crucero", ara ja tenim clar com funcionarem ( el sergi ilumina a tots els corredors i els altres no ens perdem ...renoi quin flash!!!!) bé, anirem tirant "a ritmo" i en cadascuna de les cruïlles agruparem al grup. A més ens hem fet lloc entre els equips i ja no anem tant agobiats. Ja sense preses a la sortida del Bruc, la orientació fa fallida momentaneament ( degut a l´excés d´ingesta de sindria que va alterar el meu "compass") però detectat l´error i solucionat, enfilem cap a Can Jorba, tot devallant per trialeres que gràcies a ser de nit, algú baixa de forma "sorpresiva" , i cadascú al seu estil ( que com deien ... no he caigut que m´he tirat !!!!!) i sense cap altre problema ens deixem portar per la gravetat i la velocitat per terreny conegut cap a Esparreguera on ens esperen les botifarres.

Desprès doncs dels 32 km a lo "vampiro", només toca anar a casa, una bona dutxa i a dormir .... bé un gelat i un gintonic tampoc van malament per arrodonir la nit, veritat ? ...... total a les 2:00 la joventud encara aguantem !!!!!!! ....... i ara que toca provar ? una cursa marxa enrera potser ?

5 comentaris:

  1. No veo naaaaaaaa!!! Jejejejeeee una experiencia nueva (... Otra mas...) Y estupendaaaaa!!! Eso si, en la próxima cursa que quede claro el "ritmo" ha seguir, oi que m'entens???

    ResponElimina
  2. Me duele hasta la SOMBRAAAA¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

    Ramón

    ResponElimina
  3. Hay fotos de la nocturna en la web del club ciclista esparreguera... y salimos

    Ramón

    ResponElimina
  4. Como decía aquel, ritmo, que ritmo ? ( a no que era algo de equipo !!!!!) Viva la adrenalina, el nerviosismo, apretar los dientes ........ HACER COSAS JUNTOS, SI O SI !!!!!
    Ramón pues no descanses mucho que ya estamos mirando la próxima ..... nos llamaremos MURIERON CON LAS CALAS PUESTAS !!!!! je, je !!!!

    ResponElimina
  5. Oscar, a l'Agost els de AEMDEKP fem una running nocturna,si us animeu parla amb el gran jefe Mena !!!

    ResponElimina