divendres, 1 de juliol del 2011

TORNADA A LES TRINXERES !!!!

Doncs ja som aquí, en un tres i no res, visita a les Russies, visita a l'Elbruz, i "aquí no ha passao nada!!", 15 dies de "treball" i cap a casa que falta gent !!!
El passat dissabte a les 23:00 arribavem al Prat, satisfets de la feina feta. Toca descans merescut PERÒ, tampoc ens passesim que el cos s´acostuma i això no pot ser bó.

Per tant dimecres, tornada a "la roqui de la escalatti", per estirar els braços ..... toca sector nou (sector animal) amb la gent d'Esparreguera, entessos de la matèria.
I per començar, Mofeta Pudenta un 5b prou assequible, no fos cas que comencessim amb caquetes ......

Avui a més s´ha d´anar per feina, ja que toca reunió a la nit, per tant pim-pam fuego !!!! Joan i Glòria van a continuació, ja que formem "equipo", la Cristina i el Xavi han començat més "punkies" i ja van directes a vies més "dures".

Tot seguit, Toixó panxut, un 5b semblant a l'anterior però més fi de peus.

Mentres el Xavi i la Cristina ja porten un parell de 6a, nosaltres fem Papallona Assessina un 6a que només té un pas "complicat" però que es pot resoldre prou "elegantment".


I jo per avui ja en tinc prou, no obstant el grup continua fent "pedra" i completa la resta de 6a de la placa, rappenat invertit, eriço punxegut ...... bé en definitiva un sector prou "animal"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada