dijous, 12 de gener del 2012

TERMO, MOTXILLA I JAQUETA

Tot i que la logística de la sortida va ser una mica accidentada !! finalment el dissabte a les 10:00 del matí sortim d'Esparreguera. A Benavarri recollim al "maño" que ens falta per formar el equipo ( sí, sí, EQUIPO) amb l´objectiu d'anar a fer el Besiberri Sud o Comaloformo, segons condicions. Comencem a caminar desprès d'un bon dinar a Pont de Suert, i arribem amb la foscor al refugi bivac dels Besiberris, on hi trobem 3 persones més que tenen la mateixa idea que nosaltres.

La nit es immillorable, hem dormit bé ( matalassos i mantes no hi han en tots els refugis lliures) hi sortim abans que l'altre grup, a les 7:15 ( i això que ho volien fer al revés!!!). La falta de llum enganya a la ment, i ens hem d'inventar el flanqueig a la sortida del refugi, però encertem la bona línea. La neu és dura, perfecte perquè els nostres grampons hi mosseguin, no veiem rastres dels "perseguidors". Nosaltres a la nostra feina, a les 10:00 som al cim del Besiberri Sud 3030 mts, tot i que encara ens queda baixar, tot i que estem contents, desconfiem, les noticies dels accidents a l'Aneto ens fan ser cautelosos. Recollim al refugi el sac i els trastos de la cuina (els companys de somnis ja no hi son), avui el descens serà ràpid, fins i tot la mare natura ens facilita "l'escapada", passar per damunt d'un llac no passa cada dia, i el del Besiberri avui ens ho permet. Però no puc deixar de pensar en el termo, la jaqueta i la motxilla que portava avui l'Ivan , oi companys ???? ( però que pesao !!!!)

4 comentaris:

  1. Quina enveja sana i quin video més guapo¡¡ Ara falta que li donin relleu al càmera, que també el volem veure.

    Salomé

    ResponElimina
  2. Iep, paraules sabies.
    Molt material, molta técnica de progressió, moltes ganes .....però de fotos no en fa ningú, i si en fan és xq ho dic jo o xq els hi dono la càmera ( esclar !!! com va ser un regal).
    Pero tranquila, jo em veig cada dia al matí al mirall i que vols que et digui ....... faig una mica de por !!!
    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Si alguien encuentra medias gafas, ya me avisará!!!! Gran fin de semana señores! Y lo que vendrá...!
    Animo que ya estamos en el "moro"!!!
    Saludos

    ResponElimina
  4. ese Carlos, ese Carlos, eh !! eh !! ese Jordi, ese Jordi, eh !! eh!!........... lo tuyo Iván ya es de ser buena persona, lo que "valen" unas gafas !!!!!

    ResponElimina