dilluns, 16 de juliol del 2012

NO VEO NÁ !!!! RELOADED !!!!!

Podem resumir la 8ª pedalada nocturna d´aquest any a Esparreguera amb tres paraules: EGAN .... ESTEM ....... VAMOS !!!!!!, al llarg de tota la pedalada van ser les tres paraules que més ens van definir al Jordi, Ivan, Txiqui, Juanma i Oscar ( aquest any el Ramon tenia "feina" a fer, eh????). Però sense "premeditación ni alevosia" va sorgir aquest tarannà ...... bé, si li pregunteu al Juanma potser una mica d'alevosia si que hi havia....pels nervis suposo !!!


Aquest any es tractaven de 33,6 km aproximadament, a fer amb l'ajuda d´un llibre de ruta (roadbook,  mal pronunciat!!) i uns lots, frontals, focus, antorxes, fanals, .... bé tot allò que doni llum enganxat a una bici o un cap i que et faciliti poder veure quelcom ( igual que les altres edicions). Repartits en aquest itinerari, avituallaments per recuperar l'alé, mitjançant fruita, fruits, barretes ... aigua, isostar ....shandy... shandy ?? que donen shandy??? pues a mi si !!!!! ( que hi farem tothom es pot confondre, oi?) total que cada cop notem que hi ha menys gent davant nostre ( i això que vàrem sortir dels últims) però anem fent, fins i tot portem a remolc tot un grup que no miren el mapa, només segueixen les nostres rodes, potser vol dir quelcom ... però com som EGAN, no tenim temps a parar i preguntar.
Al final arribem novament a Esparreguera i potser si que aquest any veiem més plats preparats .... potser si que hi ha més botifarres, total que resulta que al final a lo tonto a lo tonto, hem fet cinquens, i això que no entrava la 3ª !!! fora conyes però,  no es tractava de fer temps, però suposo que una cosa porta a l'altre com ho demostren les fotos que han penjat els companys d´esparreguera al facebook i al picassa. Però como la noche me confunde ( i la velocitat també .... dirien alguns) doncs bé està el que bé acaba, i si no us ho voleu perdre ja sabeu,  l'any vinent EGANS ..... ESTEU ........ VAMOS !!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada