dimarts, 14 d’agost del 2012

JUMPIKAYAC !!!!!!

Aquest finde tocava kayac .....( y arrossito bueno !!!!). Encara ens quedava la base de Platja del Castell (Palamós)  de Kayaking Costa Brava per visitar ( ja que progressivament hem estat a totes elles). Així doncs la idea era clara, llogar els kayacs i fer una visita al litoral català que més ens agrada per anar a buscar allò que més ens agrada, passos estrets entre roques, coves, i .... salts, vinga salts !!!!!

Sortida de Platja Castell amb tot el material necessari "faldilles" para ellos incloses !!!!!
Parada per esmorzar a Cala Castell ja que encara no ho haviem fet i ja eren les 10:30 del matí !!!
Vàrem pujar resseguint el litoral fins arribar a cala de la Banyera de la Russa, on vàrem donar mitja volta.

Al llarg de tot el recorregut però, vàrem localitzar diferents salts on "perfeccionar" les tècniques adquirides al llarg de tantes sortides "salades".



2 comentaris:

  1. Es que no pareu. Quan no aneu al cim de la muntanya, feu barrancs, i sinó, piragües. Podriem dir que aquesta vegada vau tenir un dia “tranquil”. Recomanació: Els “models” masculins de les fotos ... millor que no surtin en banyador (foto 2) doncs la dieta mediterrània no és el seu fort. La última foto és extraordinària.. Gorri

    ResponElimina
  2. jjejeeee...bueno, bueno...eso de "tranqui"...que habiendo saltos, rocas entre las que meterse, olas...en fin...eso si, fue un dia estupenduuuu y el arrocito, qué me teneis que decir del arrosito...así es imposible mantener la linea!!!

    ResponElimina