dimecres, 8 d’agost del 2012

TU CHITA .... YO TARZAN


Vídeo del descens del Viu de Llevata del passat diumenge, amb la sort de no trobar a ningú al llarg del barranc, (ssssssshhhhhhhh i tampoc vàrem pagar els 2€ del pàrking.......) los astros nos protegen?
Tot i que la meteo deia que plouria, no hi vàrem veure més gotes que les que nosaltres provocàvem al saltar, toboganejar, i TARZANEJAR ( per si no ho sabeu, hi ha un ràpel al Viu que té aquest nom, per la tècnica "acurada" i "evolutiva" amb la cual es realitza, i si no us ho creiu mireu el vídeo ....... dia lúdico-aquático on cal fer-se la pregunta QUI ÉS TARZÁN I QUI ÉS CHITA !!!!!, hi ha massa "locu" !!!!!!!

2 comentaris:

  1. Molt bonic tot, però al senyor que filma li convindria tenir un assistent de càmera perquè es mou més que un flam a la RENFE. Quan vulgui passar una bona estona fent barrancs ja sé a quins cridar. Sou collonuts. Visca la gent de l'EGAN. Gorri

    ResponElimina
  2. Ondia Gorri, diria que et prova molt això de fer comentaris, hem descobert a una estrella !!!! a la propera intentaré gravar fora de l'aigua !!!! je, je ( o que els companys es moguin menys, oi?) Gràcies per comentar !!!!!

    ResponElimina