diumenge, 10 de febrer del 2013

EL ARTIFO TAMBIÉN EXISTE !!!!


Avui com dirien els antics, ha tocat "picar pedra". Tornem a escalar ......3.0 !!! ( si ja en van unes quantes !!!) amb el parón per expedicions, festes, mandres ...... al final tornem que no ha estat res.
Avui cap pretensió, simplement tocar roca ..... i al final resulta que de tocar l'hem tocada ... i ben tocada, per la dreta, per la esquerra, per amunt per avall ..... però no hi havia manera, sort que uns estreps  i unes cintes sempre van bé. Hem iniciat al Totxo Cam Nou Barris, començant la via Somni de Primavera, ja que la seva orientació és ideal per matins d´hivern, però com la colla pesigolla ja havia fet la sortida "normal", hem fet la ultima tirada de la Esther, "V+ més o menys " ..... renoi !!!!!, si que he perdut grau (he pensat para mis adentros !!!!) .... resulta que ben bé V+ no ho era, el crack del grup ha dit que 6a+ ( a mi m´ha semblat 6 NO "c" + !!!) en tot cas Ae segons topo ( quina tornada a los "ruedos"!!). Un cop arribats adalt, rapel i avall ( amb el que costa pujar !!!). El Joan company de cordada, amb bon criteri ha decidit anar a "roca bona", la de disfrutar de veritat, i hem estat fet uns cinquillos a la dreta del totxo de l´Oscar ....roca calenta !!! i per acabar, una recollida d´espàrrecs per fer una truita,  ahi es ná !!!!........ ara a descansar els braços que sembla que no són meus !!!! 

2 comentaris:

  1. Artifo!!!???....pero eso qué es lo que es?????

    En fin, que me alegro que hayas retomado la escalatti de la rocci....a ver cuando vuelvo yo!!

    En la escalada es donde se utiliza el disipador, no???...

    ResponElimina
  2. Querido amigo Ivan, el disipador ? ..... HASTA LOS DIENTES SE UTILIZAN !!!!
    EL retonno es duro .... muy duro !!!!!
    Nota: Almenos hay alguién que sigue escribiendo en un blog, tendré que hacer como en el de expediciones OBLIGATORIO ENTRAR I ESCRIBIR !!!

    ResponElimina