dimarts, 26 de febrer del 2013

TRACES EFÍMERES

Com diu aquell, aprofitant que passava per aquí ......


Ascensió a dos clássics de la zona de Pas de la Casa Grau Roig, especial atenció al cim de Pedrons de 2715 mts,  que sortint desprès d'un dinar d´aquells de TRACA I MOCADOR a les 16:00, faig en una hora i poc, per fer la digestió més ràpida !!!!!. El millor però es que és un cim ideal per fer a la tarda, dona el sol gairabé fins a les últimes llums, i el descens amb posta del sol ...... pa habernos matao de bonito !!!!!! La baixada directe cap a Pas, pim, pam, fuego !!!!


Amb una setmana de diferència faig el Montmalús de 2782 mts, a la zona del Grau, gairabé en solitari, ja que un perseguidor es posa a roda. 


Desprès de les últimes nevades no hi ha passat ningú i el fons de vall está ESPECTACULAR. Llàstima que les ventades de Nord han fet que arribant al coll la neu estigui ventada i sigui escasa. Tot i això m´agrada acabar les coses que començo ( no com al perseguidor !!!) i arribo fins al cim sense esquís, però amb la il.lusió de ser l´unic del dia en trepitjar-ho (alguna cosa positiva té ser "cabezón")

1 comentari:

  1. Company.... eres increible...no tienes límite en tu afán por disfrutar de la natura en todas sus variantes...solo, acompañado....de dia, de noche...recien comido... en ayunas(Bueno, en ayunas seguro que nooooo!!!!!)
    Lo dicho..genial BOSS!!!!!

    ResponElimina