dissabte, 27 d’abril del 2013

ESTRENING DAY !!! "LOS MANZANITAS"


 Hem pujat a Andorra en divendres, per "ensamblar" l'equip de Salvi, ja té botes DYNAFIT TLT5 LADY i ara podem posar-hi les fixacions RADIKALS a les seves taules MOVEMENT NATIVE .... es a dir, no es cap MOC DE PAV !!!!

 Ens atenen molt bé a sports Cubil i a les 20:00 ho tenim tot llest, així dissabte podrem fer una sortida a la Cabaneta per la vall d´Incles, però malauradament el dissabte no s´aixeca massa "catòlic", neva, fa vent i els cims estan tapats, així doncs, anem a buscar quelcom segur, el Pic d´Encampadana, on podem fer 800 mts de desnivell,  els 400 primers per pista i la resta per fora.


 Sembla que hem trobat el forat, ja que tot el que ens envolta és ennuvolat, però a nosaltres fins i tot en algun moment ens dona el sol !!!! doncs vinga a aprofitar, cap amunt que la baixada promete !!!


En el tram d´estació ens creuem amb poc més de 5 esquiadors, sembla una estació fantasma, quan arribem a l´alçada del refugi lliure de la Riba Escorxada sortim de pistes per anar amb el Collet de les Solanelles i abans d´arribar-hi agafem carena per arribar al cim.


 Sembla que la visita a Esports Cubil ha estat de fàbula, a cap dels tres les botes ens ha fet nafres ni butllofes, jo ja tenia la experiència del finde passat, i Salvi i Ivan han testat el "forn" en els botins i els hi van de "miedorrrrr", ara ja podrem fer sortides "xxl" !!!!


 Un cop arribats a cim, foto de rigor, calcem botes en els esquís i cap a la canal amb el mateix nom del cim, forapista conegut per raiders de la estació, tot un luxe, avui sols, sense traces ..... trobarem la neu un xic dura adalt però ..... amb material nou QUIEN TIENE MIEDORRRRRR !!!!


Així doncs, fem treballar els cantos, Salvi sembla que s´adapta bé als "native" i jo disfruto per ser el primer, em deixen gaudir com a un nent petit, amb els meu Random, vaig deixant marca ...... i tot plegat , gratissssss !!! i baixant anem parlant de la Isla flotante, les pizzes del Angelo ..... em posos malalt tantes coses bones en un mateix dia !!!!




Segons anem baixant la neu millora, fins arribar a les pistes on la neu primavera ja ha fet acte de presencia  i això que avui anem d´hora, però es gaudeix com la que més .... ja que som els únics que baixem per la pista !!! qui ho diria a final de més d´Abril la estació oberta i nosaltres sols!!!!! però es que hi ha tanta neu .......i que duri fins a final de Maig que haurem de fer la ultima, oi MOVEMENT RAIDERS ???????

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada