dimarts, 27 d’agost del 2013

FERRO AMB GUST A ANXOVA

Dissabte tenim una de platja,.........nooooo!!!! tranquils que no estic malalt !!!!! i aquest blog no és de xiringuitos, tovalloles, cosos a la graella  !!!! .... ni ola, ola !!!


Tot i la meva al.lèrgia per la volta i volta de l´estiu a les sorres catalanes, avui toca pagar un petit preu per visitar la Ferrada de la Cala del Molí de Sant Feliu de Guíxols,  així aprofitarem i matarem dos pardals d'un tret, matí de sorra "para ellas"  (tot i que l'esnorquel lo peta para ellos ) i tarda de Ferrada "para tutti".



Ja havíem visitat aquesta ferrada ara fa uns anys, però al 2005 va ser tancada i ara, amb el suport de l'Ajutanment, l'equipador l'ha tornat a reobrir a tothom, bé a tothotm que porti el material obligatori, que n'hi ha que sembla que encara estiguin a la platja !!! sense casc, o casc de bici .... bé però esto es otro cantar.


La ferrada al ser la única d´Europa que està al mar, que no és díficil, que esta ben equipada, que té una gran popularitat,  i que és estiu  ...... suposo que us bé una paraula al cap oi? MASSIFICACIÓ !!! nosaltres optem per NO anar-hi al matí, ja que és estiu i cap de setmana, per tant ..... primer banyito i dinar, i desprès "ferro amb gust a anxova".

 
Poderm afirmar que la vàrem encertar prou, força, bé, diria que a tope !!!  ja que ens vàrem quedar entre 6 persones que anàven devant i dos o tres grups darrera, per tant a un ritme tranquil, prou per poder fer unes "poques fotos", res 250 o així ( el disc dur del meu ordinar tremola cada vegada que arribo a casa !!!!!), a més amb molt bona temperatura i brisa "marina".



Però si haguessim entrat una mica massa tard, també haguessim "pillat" ja que a la gent no és tonta i s'apunta al segon torn ( al matí hi havia gent que deixava la ferrada a l'escapatòria del primer tram de tanta gent que hi havia penjada !!!).


La ferrada té dos trams diferènciats, el primer es un flanqueig senzill amb 4 ponts, fàcils i que t'introdueixen a aquest món marí.



El segon tram és una mica extraplomat i vertical,  i et fa treballar més ( imatges), però és de dificultat mitjana, per tant si ja hem fet alguna que altre ferrada la pasarem sense problemes. Si és tracta de la primera que fem, doncs és la part amb més "sal" de tota la ferrada.


Nosaltres vàrem estar unes 2 hores per fer tota la via, i això que anàvem al ritme del grup de devant, fent fotos, bromes, ji ji, ja ja ..... però sense grups i per feina ....... segur que l´horari es retalla. 



Alguna pàgina t'indica que pots arribar a la ferrada caminant des de un parking que hi ha a l'altre banda del passeig (25 min.), nosaltres vàrem aparcar al mateix carrer que dona accés a la ferrada ( hi ha indicacions a la ultima cruïlla d'accés al carrer Sicilia), però bàsicament, s´hi arriba si anem pel passeig marítim en direcció al port ( abans d'arribar-hi, carrer de pujada de l'hotel Hipócrates), per a més informació a la oficina de tursime de Sant Feliu us entregaran un full amb tota la informació com aquest, full informatiu.


 Al final .... tot i la platja, el dia acava bé ........encara diria més, força bé, ja que tot i que calgui fer "sessió" de tarda de platja,  ..... sempre hi ha una bona roca d´on saltar, oi ? doncs aixó, qui no busca no salta !!!! ...... i no es diverteix !!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada