dimarts, 28 de juliol del 2009

MAS CALSAN - WATER PLEASE -

Desprès d´haver visitat les Anelles, decidim que anirem a fer Mas Calsan, l´altre barranc més complert de la zona, tot i que tenim molts números de no trobar-lo en condicions, és la nostra opció més pròxima i ferma.
Durant l´aproximació, s´ens uneix un bomber voluntari de l´Ariège, que està estudiant la zona per venir a fer pràcitques, el Loran, per tant serem 5.

Efectivament, les condicions no són les millors, ja que no corre l´aigua ( un rajolinet molt petit al principi) i la calor que fa provoca que fins i tot les "Bestiòles" estiguin "adormides"
Tot i això el barranc té zones molt boniques, i amb el Loran ( que també porta pressa) anem gestionant els ràpel de forma continua i dinàmica.


En alguns dels passos del barranc, algú detecta que el seu cos ha sofert algún que altre canvi, i la falta de lubricació de la roca, produeix algún que altre "obturament", que es soluciona evidentment amb força bruta.

Es van succeïnt els ràpels de manera esglaonada, i poc a poc ens anem aproximant al final del barranc, anem a un ritme que ens permet fins i tot observar als nostres companys ( no ens fixem massa però amb l´Ivàn que amb les presses s´ha deixat quelcom ........ )

Fins i tot, el Loran descansa, i ves a saber que li estarà passant pel cap, ........

Però tot arriba a la seva Fi, i com si del dia de la Marmota es tractès ( algú ha vist la pel.lícula) tornem al punt de Sortida, efectivament, LA BALLENA AZUL, i per tant, li hem de retre homenatge a aquest punt de trobada que tants bons moments ens propociona !!!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada