dilluns, 28 de setembre del 2009

"LOS DE LO BARRANQUISME"

Ara fa gairabé un any estavem a l´Himalàia, intentant el Cho-Oyu, i per celebrar que encara continuem tots junts vàrem decidir anar a guara, "los de lo barranquisme" i "los que encara no ho són".
En tot cas , para gustos colores ( que diuen), el dissabte al matí i desprès d´un bon sopar el divendres anem direcció a Guara, i per no perdre la costum, ens entaulem per agafar forces per les activitats a realitzar ( uns a caminar i els altres a "barranquejar")


El grup barranquista, té dues noves incorporacions, dos iniciats a aquesta disciplina, i com a primer tast, els hi oferim EL FORMIGA, que com tothom diu, "té una mica de tot", aigua, salts, tobogans, sifons, ràpels i tot en la mesura justa.

Fins i tot té una aproximació d´allò més bonica, ja que comences per camps d´horta i finalitzes amb un passamà aèri ( com si d´una ferrata es tractès). Tot això desprès de passar per la Cova de la Polvorosa, que els pastors utilitzàven per guardar-hi les bèsties.

Hem calculat l´horari ( 14:oo) per intentar no trobar cap grup per devant ni per darrera, ja que volem que l´experiència sigui "RADICAL"
I sembla que els càlculs han estat els correctes ja que anem baixant el barranc, i no ensopeguem amb cap grup ( tot i que els anem escoltant).
D´aquesta manera, ens dona temps a anar jugant amb el barranc, i entrem per tots els forats que anem localitzant, a més dins el grup hi ha dos "tapaforats" que hi tenen la mà trencada en aixó de passar-hi.
Al final de l´activitat, hem d´introduir tot el material que hem utilitzat de forma ordenada i accesible, tal i com mostra la foto ( per a futurs barranquistes !!)
I ja nomès ens queda anar cap a Alquezar, ja que hi tenim els llits i els companys (que hi han estat caminant), el poble és simplement un "poble amb encant".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada