dimarts, 1 de setembre del 2009

MENUDO CHARCO !!!

Bé, la nostra penúltima parada a Perú ha estat al "Lago Titicaca", el llac navegable més alt del món, a 3850 mts. aproximadament.
Quan arribes a Puno ( on embarques ) creus que el port dona una dimensió del llac, però quan surts d´aquest, te n´adones que realment sembla que estiguis en un MAR !!! La primera parada ens porta a les illes flotants dels Urus, un poble que aprofita la totora ( planta del llac ) per fabricar la illa, la casa, la barca, .... etc.









En aquest poble, vaig per les meves primeres pràctiques de patró d´embarcació, i em van deixar "conduir" una de les barques, ara ja tinc el "titulin" a la illa dels urus !!!
La segona parada va ser en la illa de Taquile.
El llac, allà on vagis dona una sensació de grandiositat que és impactant, a més a més pots arribar a veure els "nevados" que avoquen les seves aigües a aquest llac ( molts pertanyen a Bolívia, ja que la meitat del llac pertany també a aquest país).
El tour ens portava a dormir a la illa d´Amantani, per la nit, la gent de l´illa ens proporciona vestimenta de la zona i fa una festa de balls peruans, com podeu observar, la parella que va causar IMPACTE, va ser la de John Travolta i Olivia Newton John !!!













Desprès de dormir en la casa d´acollida ( on vàrem compartir familia, balls i menjar amb la Thais i el Pau també de Barcelona, on des d´aquí els enviem una salutació !!!) tornem cap a Puno, on passarem la tarda i des d´on via Juliaca volarem cap a Lima, per passar els últim dies d´aquestes vacanes.
Abans però, aqui teniu la posta de sol que s´observa des de l´illa d´amantani ............

Oooooooohhhhhhhhhhh !!!!

2 comentaris:

  1. PERU QUE PASSA PARELLA!!!!
    Com sempre ens assabemtem de les vostres perícies a última hora (és que som de l'equip "B" ja,ja)
    Moltíssimes felicitats a tots dos pel 6000, però molt en especial per la Salvi (quina patxoca que fas)!!!
    Estem flipant amb les fotos....quina enveja!!!
    A l'Ester li han agradat molt i ja ens demana d'anar-hi...
    Ens veiem a casa, s'haurà de celebrar, oi??

    Chema, Raquel i Ester

    ResponElimina
  2. Bones família!!!
    Gràcies per les vostres felicitacions.
    Eii !!! Ja tornem demà cap a casa, això vol dir que aviat ens veurem i us podrem explicar les nostres aventures !!! Prepareu a l'Ester per aguantar una sesió intensiva de fotos je,je,je,!!!

    Fins ben aviat,
    Òscar i Salvi

    ResponElimina