diumenge, 20 de desembre del 2009

TURÓ DE L´AVELLANA, SUBZERO

El missatge del company ho deia tot: Massa fred x mi amb btt i poc equip x l´época. A disfrutar !! desprès que li hagués enviat l´oferiment de venir el dissabte a fer un "descobriment" amb btt.
Però com que de valents el cementiri està ple, el Jordi, l´Iván i jo ens calcem els calçotets llargs, i apa a abrigar-se que fa un fred que "mosega".
Avui la sortida serà tota amb mapa ( je, je quin show !!), sabem que sortim del Bruc de baix ( spandeck), sabem que volem passar per unes "antenes" i també pel Turó de l´Avellana, i per últim, que volem tornar al mateixa punt de sortida, bé ....... si és possible !!!, en cas contrari ja li hem preguntat un parell de vegades a l´Iván si porta les claus de casa ( ell viu a Igualada).

Al llarg del camí passem per zones fredes ( em comenta el Jordi que una part li diuen LA NEVERA !!! ..... no fotis, no ho havia notat !!!!) de pujades i de baixades ( el recorregut d´avui és força trenca-cames), però sembla que la orientació que portem es bona i ondia !!! passem per una antena (bien !!), i també arribem al Turó de l´Avellana ( bien !!, bien !!), característic pel vèrtex geodèsic que hi ha, i que serveix de seient a les Tres Maries.
Sembla que la persona responsable del "guiatge" ho ha fa mooolt bé, eh Jordi i Ivàn? ( qui digui el contrari ja sap que li toca ...... mapa i brúixola !!!)
Doncs aquí com diu aquell, parada i fonda, a treure les barretes energètiques d´embotit !!!!

Desprès de l´aport energètic, estudiem el retorn, i la pista en clar descens ( ho reitero pels companys de sortida: en clar descens !!!) ens portarà a Ca n´Aguilera. ( tot va com una seda, penso interiorment).
I vet aquí, resulta que segons el mapa a la sortida de l´esmentada urbanització hi ha una pista que ens ha de portar cap a la Serra del Ginebre ( sensa "a" final !!!) , resulta que un cop localitzada, "sorpresivamente" ...... aquesta pista va a parar a un corriol ( aixó no toca!! penso), i aquest corriol a un camp ( ja hi som !!), per tant ja tenim el famós CAMP A TRAVÉS !! "original BTT", i ??, finalment no hem arribat a la pista que tocava ? ( desprès de carretejar la bici "una miqueta", vale !! ) però??, qui no ha carretejat la bici a l´esquena en les sortides de descoberta ??? ( Manel que ens ho preguntin a nosaltres preparant el Raid de Pujalt !!! t´enrecordes ??). Doncs ja està, tots a callar i a pedalar novament ( ai aquests "biciclistes" poc aventurers !!).
Ens reubiquem ( Jordi i Ivàn: Anar a buscar la cruïlla respresentada al mapa, és reorientarse, encara que no sigui en el sentit de la nostra marxa ), i un cop confirmada la nostra posició, ens dirigim a Can Pujol de la Muntanya ( serà en honor al nostre "expresident"?). Total, desprès d´observar que en el mapa no hi ha representada "amb exactitud" la zona per on "rodem", s´ha de treure "l´olfacte", i esclar !!! entrem en un terreny de "sensacions" ( com m´agrada això !!) i que hi ha gent que no entén !!!, ..... al final "l´olfacte" em diu que no anem bé, em de recular.
Ooooohhhhhhh, mare de Déu, ara sí que no té preu la troballa que fem ( veieu que sóc de generós !!!!) resulta que anem a la última cruïlla que havíem passat i ens hi llancem ( per això de les sensacions) i TROBEM EL DRAGON KAN !!!, una pista de baixada amb peraltes, roderes, forats ( o pous), bé, el nom crec que ho diu tot.
PA HABERNOS MATAO !!! que diria un que jo em sé, un cop som al fons de La Costa dels Matamatxos, que és així com és diu el que em baixat, tenim camí fàcil, ens dirigim sempre direcció Montserrat i desprès de la última pujada, ja hi sóm, tornem a veure els cotxes.

Total, 27 km. en 4 hores de ruta, però esclar, entre les pujades i baixades, i la orientació, podem estar prou contents, bé jo com mínim ho estic, encara que .....una visita al "Toro" encara la podíem fer ......... no companys?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada