dilluns, 7 de febrer del 2011

QUI ÉS L´ÚLTIM ?

Si els ingredients són, hivern, sol, 10:00 del matí, escalada esportiva, aprop de cotxe ....... la recepta dóna com a resultat ESCALADA MASSIVA ALS GRAUS.
Aquest dissabte voliem fer quelcom ràpid amb el Baena, ja que el dinar de familia era inexcusable, i a més tenia l´encàrrec del pastís ( del qual em tenia que beneficiar jo més tard) i ja que amb el menjar no és juga, doncs a graus que marxem amb corda arnés i ganes de pujar.

Per escalfar uns cinquens, Tsunami sobre Bono 5c i Atac Sioux 5b ( potser 5 estaria millor), i a continuació anem a la placa del cinqüentenari, a fer dos 6a, sense nom.

El primer d´ells, a l´entrada, em fa pensar que m´he ficat en un jardí que no toca, però desprès d´alguna indicació amb una presa invertida que no veiea, pinta millor, ara que el canvi de grau es força notori.
Desprès ens hi fiquem a una via que ja l´havia probada fa uns dies, i aquesta l´encadeno amb més ganes que l´anterior, serà que el cap té molt a dir, veritat ?
Total que deixem al col.lectiu trepaire, buscant vies lliures ( ardua tarea ) i nosaltres marxem ben contents per l´estona que hi hem estat, i sobretot pel dinar que ens hem guanyat !!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada