dimarts, 17 de maig del 2011

BYE, BYE, SNOWSHOES

Comença el dia a les 4:30, ens hem aixecat al bungalow i hem fet un bon esmorzar, a base de pastís de nous, suc i café !!!, ara aquest finde tenim els bioritmes tot bojos !!!!, dormir, sopar, esmorzar, tot a deshora !!!! Destí novament la Besurta, avui toca Maladeta, si la meteo no està graciosa !!!!!!

Avui hem decidit portejar tot el material, incloses botes fins on poguem, i deixarem les bambes "amagadetes" sota uns rocs, PLENO AL QUINZE, potser la comoditat o que hem dormit més que ahir, fan que pugem com els isards ( bé una miqueta menys !!!).
Estem de sort i ens retrobem amb la Carme i el Josep, coneguts del Lenin .... i de blogs !!!! xerrem una miqueta però veuen el nerviosisme a les nostres retines i ens deixan marxar .... una abraçada !!!!!
Hi ha molta gent, sembla que avui hi haurà ticket d´entrada, així doncs no podem perdre temps i vinga amunt, nerviosos, com serà que fins i tot a algú li cau el casc de les manys (a buen entendedor .....) sort que amb tanta gent li recuperen sense problemes.

Tot i les hores ( un xic tard pel meu gust) molta gent marxa a l´Aneto i cap a la Maladeta no hi va molta gent, tenim sort, encara no sabem com, però hem arribat a cim i la gent que hi era marxa, tot per a nosaltres sols !!!! gaudint del dia, de les vistes i de la companyia, avui si que
triumfem, del tot, cirera, pastís, café i puro !!!!!!! to pa dentro !!!!!!

A la baixada ens trobem a tot el personal que va de pujada, ens enganxa a a la canal, però no hi perdem molt de temps, ara tenim les pales amb la neu dureta per a nosaltres, i falten cames per girar tot el que voldríem !!!! activem el gps per localitzar la roca amb les nostres bambes i sembla que la utm ha estat encertada ja que hi anem de cap, per tant bambes als peus .... ( quin descans !!!) una bona teca i cap al cotxe, aque avui tenim retorn !!!! per cert Ivan ..... la pròxima raquetada pels pirineus la montes tú veritat ?

2 comentaris:

  1. Que raquetas ni raquetas!!!... yo me parece que despues de probar el "pastis"....

    Jordi, ya te puedes ir apuntando a un cursillo de esqui..que es lo que más peta!!

    Muchas gracias al boss por sus consejos, paciencia, sus enseñanzas...... GRACIAS!!!!

    ResponElimina
  2. Je, je si es que cuando uno prueba lo bueno !!! si ya lo decía yo ..... soy profeta en tierra extraña !!!!!! Gracias a tí por las sardinas del sàbado, el pan, la cama ( me refiero al coche !!!!!), y por no darte la vuelta !!!!!!! Ahora ya sabes...... be skiing my friend !!!

    ResponElimina