diumenge, 22 de maig del 2011

SILENCI, S´ENTRENA

Dissabte, sortim d'Esparreguera de la Fonda "Paquita" ( bé, és casa de la mare, però teniem tal oferta gastronòmica que ..... impossible resistir-s'hi!!!) més tard del que haguèssim volgut. Anem en direcció al Cotiella 2912 mts., cim sempre desitjat, però oblidat per no trobar-se "a la zona caliente" de Benasc. A l'arribar al pàrquing plou, la intenció inicial era arribar al refugi d'Armeña, 1860 mts, però veient els cotxes i els núvols , decidim que ens ho jugarem tot a l'endemà ( toma ordago !!!). Avui dormirem al Peugeot Hilton ( no és la primera i tampoc serà l'última !!!). Així doncs el pla és senzill, sortim de 1330 aprox. i arribem a 2912 mts.
Diumenge, per poder dinar "en condicions" sortim d´hora, ens aixequem a les 4:00, però fins a les 4:30 no som persones humanes, preparats per sortir hi som a les 5:30, coses del directe ( i sort que només som la Salvi i jo !!!).


Complim l´horari fins al refugi 1:30 ( la cosa va bé !!), el pedregam ja treu el nas, avui toca saltar de roc en roc ( les zones kàrstiques ja ho tenen això), tampoc tenim molta conversa, amb l'expedició de l'Elbrus al girar la cantonada, les ments pensants ja només es plantejen entrenar, fer desnivell, dormir amunt, arribar en condicions per la data. Per tant anem inmersos en els nostres pensaments .......... però amb l'ullet no ens deixem de vigilar ( que hi ha massa alpinista solter !!!! tot i que no es veuen "moros" en la costa). D'aquesta manera, tot seguint fites, arribem al coll ( on la neu fa acte de presència tímidament) i observem l'última de les grimpades abans de cim. Han passat 5 horetes i ja trepitgem "l'objectiu". Com diria aquell no està mal per ser "uns aficionats". Ara si volem dinar ........ je, je que ràpid es trobar un nou objectiu, hem de baixar ràpids. Totes les pedres que abans veiem, de sobte no hi són ( però si que castiguen !!!!), i desprès de ganyips i aigua durant el descens arribem al cotxe a les 14:00, hora perfecte per encarregar hora a las Bodegas d´Ardones ( GRAUS), que la princesa bé s´ho ha guanyat i jo .... bé jo en SILENCI....... que es dina !!!! ( i els que em coneixeu ja ho sabeu que és l'únic moment que CALLO !!!!!!)

1 comentari:

  1. ssssuususssssss!!!.... no entreneis tantoooo!!! que os vais a pasar del Elbrus!! Por cierto, las "compañeras" de sortida, molt macas!!...jajaaaaaa!!! ESTUPENDOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina