dimecres, 12 d’octubre del 2011

LA SACA .... A "LA SACA"

Avui farem feina pendent!!!! tenim l´Aresta Brucs a la Saca Gran que fa dies que ens ronda. 90 mts de via protegits amb poc més de 6 parabolts, així doncs ja tenim idea dels llargs que ens esperen. Tot i això sortim com a "senglars" de Can Maçana ja que la multitud ens posa nerviosos ( això i que hi ha escalador per arreu, i volem ser els primers)
Arribem ben suats a peu de via, no es per menys, jo encara no sé si he fet tot el camí o m´he saltat un tros, al Jordi li passa el mateix: vols dir Oscar que hem passat per la portella ? ( signe d'interrogació)
Fem un glop d´aigua i ens posem a la feina, que avui s'ha d'aprofitar. A peu de via l'ombra ens protegeix, però al sortir a roca ....... buff, la suor regalima per les ulleres, això i la poca "abundància" de xapes, fa que tot em sembli igual, camp de "patates" a dojo !!!!!
Però la roca és molt bona i tot i la llunyania de les xapes ( n'he trobat 3 en tot el llarg), fa que s'arribi sense problemes a la R, d'on asseguro al Jordi i m'adono de la llunyania de les mateixes, i em ve al cap la cançó: Johny la gente està muy loca !!!! ( juro que només cònec aquest tros .......)
El pas més bonic de tota la via es troba al tercer llarg, just desprès del flanqueig, ja que et trobes amb una lleixa que has de rodejar, amb un bon "ambiente" als teus peus, però et fa sentir viu i totalment desconectat de la resta de preocupacions que puguis tenir, només toca respirar i gaudir ..... i .......Johny la gente està muy loca !!!!
Al cim ...... Agulles es increïble!!!! escalada world !!!!! a l'arbret, miranda de les boïgues, senatxo ..... ple de cordades, algunes d'elles amb més d'una !!!! ara sí que sí ..... JOHNY LA GENTE ESTA MUY, MUY LOCA !!!! però VIVA LA LOCURA !!!!!
Hem fet via molt ràpid, i abans de les 12.00 ja estem baixant de l´agulla (que ja la tenim a la Saca !!) i ens dona per pensar en fer quelcom més. Estic amb la mosca de l'agulla del capdemunt, que crec recordar que es senzilla. Les noves tecnologies no ens ho confirmem del tot, i tampoc ens podem encigalar, per tant feina per més endavant ( yupiiii!!!!!), decidim per tant anar a l'agulla del Gep Llarg, via senzilla però ideal per allò que volem fer.

El Jordi anirà de primer en via llarga !!!!! i montará la R, ja que tot i els metres de roca que ja porta al damunt, mira si es de ser buena persona, que sempre m'ha deixat anar primer!!!!, però ara també ha arribat el seu moment!!!!, li toca descobrir la "autèntica" mecànica de l'escalada, així doncs, .... a la escuela de la roca !!!!!
No s'ha de preocupar per la dificultat de la via (III+/IV-), ja que té nivell de sobres per fer'la, només caldrá que pari atenció amb el muntantge i la posterior manipulació dels aparells. Mentre puja, vaig tararejant .... Oscar la gente està muy loca !!!!! fet que m´ho confirma els crits d'alegria del meu company. Al arribar a la R no cal que li pregunti res, ell mateix m'ho diu amb la seva mirada .... OSCAR AIXÒ SI QUE ESCALAR, OI ??? Crec que aixì m'agradarà molt més compartir amb tú les vies !!! em diu ....... i penso .... un hombre tot sol no sempre s'abasta !!! ( Antonia Font, Clint Eastwood)

2 comentaris:

 1. Jonny....que viva la locura!!!

  Felicidades campeones... en especial al Jordi!!!

  Iván

  ResponElimina
 2. Eso, eso !!! que hable Jordi, que hable Jordi !!!!
  oskr

  ResponElimina