diumenge, 9 d’octubre del 2011

PLAN B

Avui anem a Andorra, país els Pirineus !!!! ... i del sucre, i del tabac, i de tendes ... I TAMBÉ DE FERRADES !!! La intenció fer la Ferrada del Roc de la Coma d'Erts, que és la única que encara no he realitzat a Andorra, PERÒ ........bad luck my friend, un cartell ens informa que es FERMÉ, CLOSED, CHAPADA, TANCADA y prohibida (i això ja acollona!!!), així doncs, Plan B ...... mmmmmhhhhhhhh, ferrada, bonica, pròxima ( que desprès s'ha de fer un estudi de mercat de btt's !!), vinga Ferrada del Roc d´Esquers, com a mínim ocuparem tot el matí !!!
Es tracta d' una ferrada que es molt complerta, per la longitud que té de 530 mts , el desnivell i sobretot, el retorn que fas per la vall de la Madriu. Ja que "los cachorros" no coneixen aquesta part d'Andorra, doncs no m'ho penso més, segur que no es queixen, i si ho fan, CHITONES !!! ( per això sóc el boss ....avui!!!)
S'han de fer fotos, moltes fotos, a "puñaos" de fotos, sóc el paparazzi ferratero !!!!!! i foto aquí, foto allà ...... que evidentment són pel blog, però esclar, 200 fotos potser seria una tortura fins i tot per a mí !!!! (gairabé surt a foto per metre de desnivell !!!!), doncs això, que tenia moltes ganes de tenir fotos d'aquesta ferrada, però ara la tinc fotografiada pam a pam !!!! o esglaó a esglaó !!!!!
A més avui hi ha "caxondeo" i es que "ese par de dos" porten "dissipador" nou, ........ QUE SI AMB UNS MOSCATAS QUE LO PETAN ( pensàbeu que no ho posaria !!!) i que si tu no tienes, i que si la envidia, i que mira como van, i mira como se abren, i bla,bla,bla ..... vaja que al llarg d'una hora no paren..... igual que nens petits !!! ( ara ja sé el que dirán!!!!)
Quan sembla que s'han oblidat dels mosquetons, arriba la part mès bonica de la Ferrada, que és la part superior, ja que es tracta de plaques més verticals i boniques, a més la panoràmica que es va mostrant als nostres peus cada vegada és més interessant i espectacular.
Al final gairabé de la Via, es on es troba la perla de la Ferrada, ja que hi ha un gendarme vertical que es puja per una de les seves cares, i per l'altre cal progressar per un pont de mico que tot i curt, fa que el que l'observa des de l'altre banda tinqui una imatge d'aquelles que fan "ambiente", i com que jo sóc "el paparazzi" .......... hi puc fer "els honors".
Desprès d'aproximadament dues hores de Ferrada arribem a la seva fi, ara només (crec recordar) que hi ha uns 40 minuts de retorn .... bé qui diu 40 minuts diu 1:30h, o qué, no podem tenir un petit error de memòria? ( i entre nosaltres, es que no posava a l'inici de la ferrada el que trigaríem ? ) com a ferrateros de "bagues noves" potser teniu futur !! ... però com a Perry Manson us falta molt que aprendre !!!!!!
Doncs ningú ho diria !!! sembla que el Plan B té més gust a victòria que el propi Plan A, i es que com va dir Molière: La improvisación es la verdadera piedra de toque del ingenio!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada