dilluns, 3 d’octubre del 2011

TRAGANT POLS

Rocaforttina del 2011, l'esperàvem amb nerviosisme. L'any passat JP i jo, ens vàrem passar la cruïlla de la cursa llarga i aquest any no ens la volíem perdre, per poder fer el recorregut llarg ( bé això es mentida !!! el que volíem era tornar a menjar els cigrons que donen al dinar i el tall de coca de xocolata de primera hora ..... bàsicament gula !!!)
A més aquest any som més colla ( el doble !! = 4) i tots tenim moltes ganes. Per la poca pluja dels últims dies, setmanes, mesos, les pistes estan "mas polvorientas que las calles de OK Corral", i per tant, això fa que la mecànica i les persones quedin afectades. El Ramón es qui surt més mal parat, el seu canvi posterior no funciona, i a la última cruïlla ha d´abandonar el circuit llarg per fer la mitjana i arribar a "boxes", tot i que al final ho farà caminant.
La resta de l'equip continua doncs per la llarga a tal de fer gana pels cigrons !!!! Al final repte assolit ENS HEM MENJAT TOT EL PLAT QUE ENS HAN POSSAT !!!! i després diuen que no estem prou entrenats .... doncs jo he deixat el plat prou net !!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada