divendres, 11 de maig del 2012

LAST MINUTE !!!

 Ressenya de la Via Campion extreta d´escalatroncs ( clickar per veure pdf)

Sortida de tarda de dimecres, hem quedat a les 17:30 i a les 17:25 decidim que anirem a fer via llarga a la codolosa ( això si que és last minute !!!) Cordes, reversos, reunions, som´hi :
Tot i que normalment aquestes tardes són per fer esportiva, avui tocava via llarga, el cos ens ho demanava. Estàvem entre l'últim futter i la Campions, totes dues a la Codolosa, però desprès de parlar amb l´Albert Orgué,  pare de l´ultim futter, ens decidim per la Campions ( res, per un tema de grau !!!)
Doncs cap a la Campions ens dirigim. Aquesta via es troba entre la Rampa i la Full Equip, i es tracta de tres llargs, comencem per uns ressalts de III i IV, per arribar a la primera R.
El segon llarg és el més mantingut i complicat, a la sortida tenim un pas atlètic i explosiu, que nosaltres fem amb artifo, ja que no està el cuerpo "pa sustos", i amb una placa amb bona roca, arribes a la segona R
L´ultim llarg és una placa de IV que fa que accedeixis a la ultima de les reunions des d'on amb dos ràpels tornes a ser a terra. Pim Pam, last minute acabat !!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada