diumenge, 14 d’octubre del 2012

THE BEGINNING ...... OTRA VEZ !!!

 
Doncs com el dia de la marmota, tornem a estar en el mateix lloc de sempre, tornem a començar !!! ja he perdut el compte de les vegades que dit, aquest cop no ho deixaré tant temps, ara entrenaré cada setmana, bla, bla, bla .... i esclar com si es tractés de la dieta que hem de començar per perdre kilos, mai acabem per fer'li cas ... però aquest cop ...... el futur dirà !!! oi ?

 
Com sempre diem en aquests casos, i per tal de preparar a la ment .... escollirem una escalada senzilla, agradable, sense problemes .... bé que no ens volem fer caquita a la primera de canvi, juas, juas. Bromes apart, es tracta de tornar a començar a agafar els costums d´aixo de la roca, per tant ..... anem a gorros, a la Gorra Marinera, ja que no hi hem pujat mai i té una via, la sargantanes que pinta prou còmode per un retorn ..... tranquil.
 

El millor dels llargs és el penúltim ( o últim si no fem la reunió intermitja abans de cim), ja que té un flanqueig típic montserratí ..... les assegurances allunyen un xic, bé potser millor dit un "colló" però el flanqueig és senzill, encara que ..... PROHIBIT CAURE !!!!!, tot seguit un tram vertical de IV+ que li possa "pebre" al llarg, però ..... hem vingut a buscar això mateix, no? una mica de pebre i d´emocions !!!
 
 
Portem una corda al devant que pensaven que estaven fent la mateixa via que nosaltres, però resulta que es trobaven a una altre. En tot cas entren al llarg clau abans que nosaltres i d´aquesta manera podem observar on es troba el flanqueigi com allunyen les xapes ( entre la 2 i la 3 son uns 8 metres aprox) així doncs tenim clar el camí ..... ara només toca "caminar" ........
 

Doncs bé, finalment superem "les pors" internes i externes (en forma de flanqueig) del que se sap que encara no esta fi.  Acabem la via amb un somriure, amb una abraçada,  mirant la quantitat de "feina" en forma de roca que tenim als voltants, ara toca no deixar d´escalar, i escalar, i NO DEIXAR-HO i tard o d´hora, amunt i amunt segur que podrem aconseguir arribar a totes elles ..... bé això sempre que no deixem d'escalar ...... otra vez !!!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada