dimarts, 17 de setembre del 2013

BUTINDEPENDENCIA !!!!!!


És 11 de setembre i tenim molta feina a fer !!! com es costum cal visitar el Cogulló de Can Torra, que diu la llegenda urbana que es tracta del centre de Catalunya ( com a tota llegenda no ens la podrem creure ..) però a l'Ivan i a mi, no ens interessa aquest dadla, ens interessa LA BOTIFARRA que "per la voluntat" et pots menjar al seu cim, acompañada d´un bon raig de vi de la terra.


Per tant avui, per variar la ruta que surt d'Esparreguera en fem una altre que surt d´Igualada, més curta però més intensa, ja que puja, baixa, busca corriols, dona voltes .... però a més a més té l'aventatge que com desprès hem d'anar a la Via Catalana ( i cal portar el ninots de cartró, les baques i no sé que més que diuen els de 13TV .....) doncs ja ens val la pena ... que sigui curta, però intensa.


Podríem dir que la primera meitat de la ruta és més pistera que una altre cosa, puja fins al molins de vent per anar a buscar un corriol que hi ha darrera seu, i enllaçar amb una bona pujada fins al Cogulló. A la Baixada inentat buscar el màxim de corriols possibles, però actualment els trobem força destrossats i cal parar atenció i fins posar el peu a terra, si volem estar vius per aquesta tarda. 


A més tenim la fortuna de que de baixada i passant per Castellfollit, ens trobem amb una parada del Forn de Cabrianes ( té fleca a Manresa) que avui ha montat parda, i nens ..... la coca de xocalta ( o potser diria més .... el xocolata amb al coca) desprès de la buti ....... em sembla que celebrarem durant molt temps l'11 de setembre al Cogulló  !!! BUTINDEPENDECIA PER A TOTS ELS CATALANS .... però fem cua, eh !!!!


En tot cas una ruta molt guapa, un dia que ens aguanta tot i el vent i el fred que passem al cim i que ens serveix per descobrir un dia més camins i corriols d´arreu......



Sóc feliç de descobrir Catalunya, estic orgullós del meu país ..... sóc Feliç de ser Català !!!!! 



1 comentari:

  1. Nos podrán quitar nuestra libertad, nos podrán hacer trabajar más horas que un reloj.... pero jamás nos podrán quitar nuesta butifarraaaaaa!!!!

    Bon profit!

    ResponElimina