diumenge, 1 de setembre del 2013

MES ENLLÀ HI HA CAMÍ ....... i corriols !!!!


Avui ha estat la bona !!!! portava ja uns dies que volia anar a pedalejar per la Serra de L'Ataix ( que espero que no vulgui dir drecera en català antic !!!) ja que sempre que hi passo per Martorell , ja sigui cap a barcelona, tarragona, girona .... sempre li hi faig una ullada i penso ..... quines pujades, baixades, pistes, corriols ....... quin terreny d'aventura per la btt.


Buscant tracks, al final trobo un d´una duatló que es fa al juny, la DUATLÓ DEL DIABLE, amb un recorregut de btt per aquesta Serra d´uns 23 km, a més les piulades són de pujada forta, baixada per trialera, complerta, divertida,  ..... ondia, si això és el que busco!!!, per tant, descarrego track, la part d´Esparreguera a Martorell ja la posarem nosaltres de la nostra mà .... per tant ....finalment amb el Jordi avui teníem el dia i les hores, ja que hi tindríem que afegir els kilòmetres d'anada i tornada, però ens anirien molt bé per entrenar la rocaforttina 2013.


Preveient doncs que estarem un xic més de 4 hores, quedem a les 7:00 a Esparreguera, per anar cap a Abrera i Martorell. Camí relativament pla, per tant de fàcil pedalejar, a Martorell ens incorporem al track a la alçada del pont que creua el riu Anoia, a les piscines, i anem resseguint l'autopista per un nivell inferior fins a trobar el pas que sabíem que hauríem de localitzar per passar a l´altre banda. En aquest tram es fa força asfalt però ...... quién algo quiere .......
 
 

Un cop creuada l'autopista, ja agafem algun que altre corriol ara per pista, ara per corriol anem guanyant metres fins arribar al punt més alt d´avui, sobre els 400 mts, per tant és el tram que ens exigirà més físic ( i en algun dels corriols, també una mica d´equilibri) però el recorregut bé s´ho val, en algun moment fins i tot sembla que estiguem al Montseny.


Les baixades també són mooooooolt interessants, corrioleras algunes amb pedra, esquerdres, cal vigilar !!!!!, però tope disfrutones ( per repetir),  sort que en un dels trams que el gps ens fa parar bojos, un problema mecànic del jordi, i un parell de dubtes fa que ens poguem trobar amb uns ciclistes que ens indiquen que el tram que hem de fer, esta forà xungo, per tant millor fer un canvi d´itinerari per anar a parar al mateix punt on anem, així els seguim i DIANA !!!!   

De baixada a Martorell decidim que tornarem per Olesa i ens tocarà passar pel Pont del Diable, mira tú com la Duatló !!!!!!  però amb una gran sensació de que alguna tarda hi farem alguna que altre visita a un terreny que ens ha donat molt de joc i molt bones sensacions ...... 50 km,  uns 900 mts de desnivell i quatre hores i mitja més tard ... avui com ja sabíem, hem confirmat que més enllà de les nostres fronteres esparreguerines, hi ha camí ....... o corriols que segur que ens agrada més !!! ......com deia aquell "me encanta que los planes salgan bien" !!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada