dilluns, 7 d’octubre del 2013

ROCAFORTTINA 2013 .... superació de reptes !!!

Doncs ja estem a la edició de la Rocaforttina del 2013 i ja en van un grapat !!! Aquest any però amb una gran novetat !! les noies s´han atrevit a donar la pedalada .... i aquest any també hi participarán. No està massa clar si farán la curta o la mitjana, i en l´ultim moment es decideixen per la mitjana ( 26 km amb 750 mts de desnivell)


Els nois com sempre ( si es que no ens perdem !!! com a la primera edició ...) farem la llarga de 42 km i 1200 mts de desnivell, ahi es ná !!!! però nosaltres ja sabem quin terreny ens espera per tant tenim molt de guanyat.


A la sortida ja ens adonem que aquesta cursa ha anat guanyant força participació, i com sempre més gent significa més problemes, ja no tenim aquells croissants de xocoalta, o la reixa de xocalata i el café calent .... a la sortida ja no ens podem col.locar en una zona còmode .... bé som conscients de l'esforç que suposa organitzar una cursa com aquesta, però caldrà que prenguin nota per millorar allò que aquest any no ha acabat de funcionar ( potser sortides per calaixos, potser demanar la talla del maillot ....) en tot cas, al botifarra i els cigrons, els millor de la contrada !!! i el recorregut d´aquest any ha estat d'allò més divertit.



 En tot cas però, a l´inici de la cursa les noies es queden darrera, no volen sorpreses, ni cues, etc. nosaltres intentarem anar una mica més endevant, però rapidament estem parats, en un tap que farà que alguna de les pujades inicials tinguem que posar el peu, però tranquilitat, tampoc hem vingut a fer record mondial. Ens anem estirant i decidim no parar al primer habituallament, per intentar posar una mica de terreny entre nosaltres i el pelotón, i tanmateix és una bona opció per no quedar-te tallat.


 Els ritmes són diferents i ens separem, avui cal buscar si els siropes, la dieta mediterrànea fa el seu efecte, per tant cadascú haurà de trobar el seu ritme ( harmonia entre pedalada i velocitat) per tant, els nois arribarem en dos grups, amb la satisfacció personal que cadascú ha estat al ritme que volia estar, gaudint de les baixades i les pujades, dels corriols, de tot una mica .... una trucada a les noies als voltants de les 12 ens fa saber que estàn pel quilòmetre 22 !!!! per tant els hi queda poca cosa, ens alegrem que així sigui, les anirem a esperar .....

Una hora desprès no han arribat, es disparen les alarmes, no es normal, ha passat quelcom i efectivament veiem que tenim una trucada perduda de la Salvi .... Africa ha trencat cadena, sort que ha estat a la ultima part del recorregut, però no pot pujar a la bici i han perdut molt de temps intentat reparar la mateixa, en tot cas anem a la seva recerca i pot acabar la cursa pujada a la bici amb "tracció animal" !!!!


Al final, tots  tenim botifarra !!! elles molt contentes per l'experiència, ells molt contents perquè elles estan molt contentes,  per tant tots feliços i joiosos de la jornada, ara només queda una cosa .... mirar la propera !!!!


Moltes felicitats a l'Africa i la Salvi, acabar amb un somriure a la cara desprès de la cursa que van fer ES DE SER BUENAS PERSONAS !!!! no defalliu en l´intent de superar els vostres reptes !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada