dimarts, 29 d’octubre del 2013

RAIDS DEL VENT 1.0


Diuen que "sarna con gusto no pica" i esclar si et diuen que t'has d´aixecar d´hora per anar a fer 96 km ... penses ... joder con la sarna !!! però ..... qui no estaria content de fer tal porrada de quilomètres amb els de sempre, per fluïr, per gaudir, per disfrutar ...... anem a  RAIDS DEL VENT



La idea va ser acceptada pel grup en el mateix moment que el Sr.Romà ( que té una categoria) va proposar de fer aquesta marxa a les seves contrades, amb l´excusa, vàrem preparar un finde de traca i mocador, cumple años feliç per a uns ( Iván cuarenton !!!!) , retrobaments per a altres, cultura, gastronomia, btt .... n'hi havia per a tots !!!!


Així doncs, llogada la casa a Lladurs, el divendres ja hi feiem nit, i el "homenajeado" sense olorarse res .... Dissabte al matí, ens aixequem d´hora i cap a Roses, punt de sortida de la pedalada. El desnivell no era excesiu ( 1000 mts) però els 96 km previstos feien pupita en el diodeno només de pensar-hi, ....... res, mai millor dit: a apretar el cul !!!!


A la organització ja ens coneixen, resulta que el Sr. Romà ha parlat "molt bé" de tots tres, i com anem fent "equipo" ,  total que semblem los tres mosquetores i dartanyan ( Romá a qui no saps quin és el teu papaer ?). Observem que no hi ha molts corredors, ja que es tracta de la primera edició, millor, així podrem fluïr tranquils, un parell d´explicacions, adrenalina i SORTIDA ..... ens queden 95,9 quilòmetres per endevant .....


El recorregut ens ha de portar cap a l´Albera, aigüamolls .....un racó que encara no haviem explorat de la zona, per tant es feia agradable conèixer món. La ruta acumulava el desnivell en la seva part intermitja, i realment va ser la zona més bónica del recorregut, amb algún que altre corriol, granit, sauló ..... un partge "digno de admirar". El grup sempre "unit" va disfrutar d'allò més, entre rialles, conyes, un festival !!!!!!!


Fins al final de la ruta no tenim cap incidència a nivell de mecànica, però el Sr. desbrossador, Sr. Romà, pensa que es millor fer una mita de neteja d´alguna de les pistes, i així li fot una bona liada a la seva ...ara sí Romà !!!! ...... NOVA SCOTT DE CARBONO DE 29", je , je quina estrena, 96 km by the face !!! ( i sense sortir a entrenar previament !!!) quin crack !!!!


Ja veiem el final de la jornada, estem a les pistes que que ens porten novament a Roses, aquí el vent fa acte de presència, d'aquí el nom de la pedalada, així que només en queda que anar fent "relleus" i treball en equipo, equipo? .... ultims metres i ZASCA es destapa la caixa de pandora, sort que com a bons "convidats" deixem que "l'amfitrió" gaudeixi del seu moment, flueixi,  ..... tots "sencers" arribem novament al càmping de Roses d´on haviem sortit fa ja unes cinc hores i mitja ..... ara toca, dutxa i bocata !!!!


Un dels objectius del finde aconseguits, al final 90 km al sac i ben lligats,  Ivan no sospita que demà Diumenge encara tindrá una bona sorpresa, ja que farem un dinar de tots plegats pel seu cumple, hi seràn tots els que ell vol que hi siguin, ( fa por veure com els "professionals" de la mentida juguen amb la informació, jo per no cagarla, parlo poc ( sorpresa !!!) i n`aprenc).


Ha estat una gran i llarga jornada, segur però que ens ha obert la porta a una altre dimensió, esperem que no sigui la DIMENSIÓ DESCONEGUDA !!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada