dimecres, 29 de gener de 2014

VENIM DEL NORD, VENIM DEL SUD !!!!


Nova Edició de l´ESQUIADA EGAN !!! i ja en van unes quantes  !!! on l'ambient, els riures, el bon rotllo,  ... fa oblidar si neva, fa fred ... plou o fa sol !!! Aquest any és igual que fossis gran, petit, alt, baix, esquiador, raquetista, pobre o ric ( ondia si ho sabem ens demanem rics, oi ?) .... l´esquiada ha estat TOT UN EXIT DE PARTICIPACIÓ, un total de 21 persones ( entre grans i petits) hem participat d´aquest cap de setmana, format 1 dia o dos ..... és iguaaaalllllll !!!!


Tot i que el temps no ha acompanyat, entre pluges, estacions tancades, risc d´allaus i forapistes més durs que una pedra !!! hem aconseguit que tothom torni a casa d´una peça ( i mira que no les teniem totes !!) ha esdevingut una de les millors edicions en participació, esperem que l´any pròxim la meteo acompanyi una mica, només una mica i això serà la BOMBA !!!


Moltes gràcies a tots els participants, ...els que han esquiat, els que han fet raquetes, a les familes ( per portar els vostres petits !!!! l´EGAN es fa jove !!!!!) per la vostra paciència i ganes de participar, i si l'any vinent no us ho voleu perdre ja sabeu ...... FES EGAN PELS PUESTUS !!!!

1 comentari: