diumenge, 24 de gener del 2010

THE WILD BOAR ROGAINING - Espluga Calba -

Segurament molts de vosaltres us preguntareu ...... wirboardroganin ? "però que es seto ?"
Encara que sembli que el nom s´ha posat desprès d´un "sol y sombra" i que inciti a la ingesta de productes estupefaents ( ens hauriem de preguntar si els isostars, powerbars, etc. estan dins d´aquest grup), no és més que una especialitat de Cursa d´orientació.

És una especialitat que es corre en equip ( encara sort, sinó avui no seria fent el blog!! Gràcies Eloi i Hugo!!!), on en un temps determinat (en aquest cas 6h) , has d´aconseguir el màxim de punts possibles (depenent dificultat, llunyania, etc. de la balissa o punt de pas) en aquest cas n´hi havia un total de 45 balisses, en una superficie de 50 km2.
15 minuts abans de la sortida et donen el mapa per poder establir la TÀCTICA de l´equip, així doncs el nou i brillant EQUIP ICCIC 1 (centre on impartim formació, i que l´Eloi va tenir la idea de formar), fa un plantejament AGOSSARAT ....... intentar viure per explicar-ho !!!!! i ser persones al finalitzar la cursa !!!! ( pensant que és la primera que fem plegats, són suficients raons de pes !! )
Les tasques a l´equip són clares, l´Eloi és qui porta el pes de l´orientació, l´Hugo es el que posa el físic i jo intento de molestar !!!!, això si que és una bona repartició de tasques.
Durant la cursa, anem establint les nostres prioritats, buscant les balisses amb més puntuació, i escollint l´itinerari més evident i ràpid entre elles ( sort que haviem dit que no correriem i que no fariem "el senglar", encara avui m´estic treient punxes de les cames i algú té un record en forma de trau al tormell, veritat Eloi !!!!!!!). D´aquesta manera aconseguim "picar" 17 balisses, en aproximadament 27 km i uns 800 metres de desnivell, amb un temps de 5:42:40, I ESTEM VIUS !!!! L´objectiu doncs s´ha aconseguit ...... encara podem riure al arribar a meta !!!!! i el que encara és més extrany, JA HEM DECIDIT FER-NE UNA ALTRE !!! ...... com deia l´Asterix : Si que estàn locos estos romanos !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada