diumenge, 7 de febrer del 2010

MONTSERRATI, AMB EL COR A LA BOCA !!

Diumenge 7 de Febrer, Esparreguera, Plaça del Centre, 9:00, Sortida de la 3ª Edició del Montserratí, 560 Participants !!, i entre ells 4 que no estan inscrits !!! Parlem del David, Jordi, Toni i Oscar. Segons paraules del Toni anem a "rodar" una mica, a "passejar" i es per això que farem el recorregut curt ( 12 km) al "trote".
Efectivament anem al "trote", PERÒ TROTE DE CAVALL !!!!, resulta que el ritme de "passejada" dels amics del Toni, és una mica "accelerat", però bé, com únic representat esparreguerí del grup, no puc fallar, si em surt el cor per la boca, ja l´agafaré del terra, netejada, i a dins novament.

No hi ha treva, anem adelantant a gent, a la imatge el Jordi adelanta al que serà el guanyador del recorregut curt !!!, també a gent de la UEC, per tant us feu una idea del ritme que portem, pobre de mi ! i jo que volia fer una "recuperació activa".

El David i el Jordi van devant, i el Toni i jo, anem darrera , el David que és el "ferrari" del grup, va fent parades, fotos per aquí i per allà ( si no hagués estat per ell a mi m´haguessin sortit "mogudes" !! gràcies company) mentrestant, arribem a la separació de recorreguts, CAP BROT DEL RUBIÓ, així doncs la nostra pujada ja ha acabat ( +656 mts de desnivell), ara bé baixada !!!!!
No pensava pas que a les baixades també et poguessis cansar tant !!! quin ritme !!.
Finalment arribem al mateix punt de sortida una horeta desprès ( i encara no ha arribat cap corredor "oficial" de la cursa) això vol dir que si haguessim estat inscrits ........però el que compta és que nosaltres hem sortit a fer "una passejada dinàmica", oi Toni ?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada