dilluns, 26 de juliol del 2010

CUANDO EL RIO SUENA ........

Si al wikipedia búsquem barranc d´iniciació complert, segur que ens apareix la foto del FORMIGA, ja que segurament és el Barranc de Guara que té tots els ingredients necessaris per agradar a tothom, i sobretot als "nou iniciats".
Té una aproximació d´allò més bonica, un descens amb salts engorjats, tobogans, sifons, forats, destrepes, etc. i el fet que sigui aquàtic, el fa un descens divertit.

L´únic problema pot ser l´aglomeració de la gent ( bé, no com en el cas de la foto, que més que gent semblem ANIMALS !!!!), ens referim als grups comercials. A més a més, si els altres barrancs, PEONERA, VERO, OSCUROS, no estan en condicions, fa que hi hagi una cua de més de 30/40 persones per entrar !!! verdad verdadera !!!!
Per això, la "sincronització" del grup és molt important, i en aquesta apartat hem de donar un 10 a tot el grup. Es podia realitzar tot el barranc sense necessitat de muntar corda (només el ressalt d´entrada ), la resta saltable o tobogan, però anava segons el gust del consumidor, i tothom va poder escollir la modalitat desitjada.

Tot plegat, un magnífic dia de barrancs, ja que la final tot i que sembli mentida, vàrem poder gaudir del barranc gairebé en solitud, només trencat pels nostres crits en els moments dels salts i bogeria descontrolada.


Però després de la turmenta ve la calma, ..... I LA GANA, i així és com només arribar al pàrking, COCINEROS A SUS COCINAS, 0,5 kg de pasta amb tomata ( Gràcies Lluís i Anna), pa, embotit, és a dir FESTIVAL GASTRONÓMICO !!!!! i si a més resulta que és més barato que el CARREFOUR doncs amunt les "achas" que d´aquí 15 dies ens hi tornem !!!!!! CARREGUEU LES NEVERES !!!!

Nota: Totes les fotos aquàtiques són "gentileza" de l´Anna !!!! com dirien a Guara: Merci !!!!

1 comentari:

  1. Muchas fotos, muchas fotos...pero dónde está la letra????.... A ver si vamos a tener que cambiar de "webmaster", eh??... Venga, venga que se te acumula la feina.... y este SÍ QUE ES TU BLOG!!!...así que ya sabes, a TRABAJALLL.

    Iván

    ResponElimina