dilluns, 19 de juliol del 2010

SORTIDA AMB GUST A SAL

Per si no teniem prou amb les activitats a muntanya, resulta que ara també ens hi llencem al mar. Aquest any, entre vela, kaiac i submarinisme s´obren noves possibilitats d´esbarjo, i com som uns culs inquiets, el diumenge aprofitant que anavem a Lloret, varem pràcticar això del Kayaking !!!
Com a etiqueta d´identitat, l´hora a la que vàrem començar, a les 12:00 !!!! evidentment desprès d´un bon esmorzar !!! per això de tenir prou "combustible" per poder aguantar l´activitat.
Dins el grup, hi havia una mica d´expectació, ja que això de "remar al mar" home molta història no té, ara, quan comences a buscar passos estrets, roques per aquí i per allà, girs, salts !!!!! la cosa es diferent, i si a més a més, algun iluminat vol fer kayacsubmarinisme, la cosa es torna divertida. A més a més, si per acabar-ho d´arreglar, es fan pràctiques de volcar i tornar a pujar, el cachondeo està assegurat !!!!!!
En tot cas una cosa ha quedat clara, han quedat moltes ganes de tornar a repetir, per tant sembla que el beachday tindrá força adeptes en el futur !!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada