dimecres, 21 de juliol del 2010

EL DIA EN QUE TOT COMENÇA

Tots recordem el primer dia que varem iniciar algunes de les disciplines que actualment practiquem, la primera sortida de muntanya , el primer barranc, al primera sortida de bici, etc. Per a cadascun de nosaltres hi ha UNA PRIMERA VEGADA, és el cas del Xavi, que ahir va tenir la seva estrena en això que algú anomena "l´escalatti de la roqui".
Aconseguir que el primer dia sigui tot un èxit depèn de molts condicionants, meteo, companyia, estat físic i psicològic, és a dir, una equació que si surt POSITIVA, fa que el resultat sigui VULL TORNAR A REPETIR. Sembla que el sector del Jardinet, amb els seu cinquens i quarts, ha provocat aquest resultat en el Xavi ( i això que anava amb bambes !!!!!), i com es tracta del "cuñao" doncs res, que ja hem quedat per la pròxima setmana !!!! sense presses PERÒ SENSE PAUSA !!!!
Bé Xavi, Benvingut a aquest món d´emocions, esforç i recompensa....... i entre tu i jo, vigila que quan aquest cuquet et pica ....... ja no tornés a ser el mateix !!!!! t´ho diu un que ho sap molt bé !!!!

1 comentari:

  1. Mare meva tú! quin casc més xulo que duies! ajajja!
    I la samarreta del McKinley! molt bé molt bé! ho heu de repetir!

    ResponElimina