dissabte, 2 d’octubre del 2010

JUST IN TIME

"No hay nada més esquisito que esperar una aventura,
y nada que serene tanto como vivirla" León Uris

Avui dissabte quedem a les 9:00 a la plaça de la Creu, encara no sabem que farem, coses de l´equip, però sembla que amb un croissant i un cafè amb llet, les decisions es prenen millor, i així és com escollim la zona, La Pastereta.

El Xavi i el Pablo faran cordada i escalaran funció clorofíl.lica, de 130 mts V, i el Jordi i jo farem l´aresta Est, de 115 mts V-, ja que es tracta de la primera via llarga del Jordi, i avui toca que sigui agraïda, per això "d´enverinar-lo bé" ( així podrem anar a fer més aventures plegats).
El plan és reunir-nos a la reunió ( vàlgame la redundancia) superior de cadascuna de les vies ( impossible ?). Doncs vet aquí que per una vegada, els plans surten bé, arribem plegats, "just in time" que dirien a la SEAT. Un cop junts, decidim que baixarem tots plegats per l´aresta Brucs, ja que d´aquesta manera "optimitzarem" el material ( renoi que professionals !!!).

Així doncs, desprès de tocar terra, ja podem pensar en altres coses, com ara ..... criticar a tota la lliga de bàsquet ACB ( és que resulta que ara tenim uns analistes que en saben molt ......... de criticar vull dir). Per tant, avui ja hem assolit la nostra aventura, algú pensa que no en voldrem una altre per demà ? .........

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada