dilluns, 25 d’octubre del 2010

FENT EL PREHISTÒRIC

La pregunta acostuma a ser, perqué pugem muntanyes ? ...... i no té cap resposta a priori que sembli coherent, però si ens preguntessin ..... perqué corres ? potser aquest cop podriem dir que per fer el "prehistòric" per fer el "neardental", que vindria a ser com ara afirmar que fem el "mono".
Si per exemple analitzem quin objectiu té fer 16 km, amb uns 500 mts de desnivell per pujades com la "del gas" ( no sé si té a veure amb la relació escatològica que provoca al veure el que has de pujar) doncs molt inteligents no ho semblem, com a mínim els de la prehistòria corrien darrera un mamut !!!

Tot i això ens ho prenem amb prou humor, fins i tot agafem publicitat de pròximes curses de la contrada, manda coj..... que diria aquell !!! encara anem coixos per l´arribada que ja en volem més.

Sort que n´hi ha que saben d´aixó de DISFRUTAR, i al seu ritme i amb alguna que altre "maniobra" fraudulenta, aconsegueixen el premi a l´esforç, UN BON ESMORZAR !!! això si que és un bon premi !!!


S´ha de dir, que la cursa ha estat tot un èxit i que la organització s´ho ha currat mooolt en aquesta primera edició de la Neardental, espero que a la pròxima no s´hagi de "bufar" tant, eh Toni ?Per cert, de la colla de "neardentals" de l´EGAN, el Txema es porta el premi al més ràpid en la "búsqueda del fuego", felicitats "ANIMALLLLL".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada