dissabte, 13 de novembre del 2010

2 MILLOR QUE 1

La memoria, com sempre, juga alguna que altre "sorpresa". Ara feia dies que tenia un cert "antoju" per anar a escalar a l´agulla de l´arbret, exactament desconeixia el motiu, però de l´agulla en qüestió volia fer la via OM MANI PADME HUM, a més de per la via, per les vistes de la zona d´agulles. A més després d´anar llegint ressenyes la via AITOR també em feia molt el pes, per tant mirariem de combinar ambdues.
I el que segons les coses, segons ens aproximem a l´agulla començo a recordar tenuament el record d´una ascensió amb el Toni Mena i el David que també quedava per la zona. Que si aquí que si allà, i com molt bé podeu suposar ...... efectivament, l´escalada havia estat a l´agulla de l´arbret ( és que hi ha agulles que ens criden !!!!). Sort que aquella vegada vàrem fer l´agulla per l´aresta brucs ( cerda-riera) !!! i avui trepitjarem nou terreny d´aventura.

Avui som 5 intrepidos forajidos ( bé lo de forajidos casi que no), i ens repartirem en 2 cordades, una EGAN ( Daivid, X.Elvira i el que escribe) i l´altre formada per X.Baena i Pablo ( tocallos del sector de la formació - o desinformació diria jo !!!! -). El dia tot i que bó, ve acompanyat d´aire, i això fa que la sensació tèrmica sigui "frescota" que diria aquell.

Tot i això, ens repartim els llargs de forma equitativa, i desprès de realitzar la primera via ( per a nosaltres la Om, l´Aitor per l´altre cordad) , i del ràpel que ens deixa novament a la cara Est, ens hi fiquem novament a l´agulla ( per nosaltres l´Aitor, la Cerda-Riera per els companys ). Amb menys vent que a primera hora, però amb més gent, tornem a "trepitjar" el cim de l´agulla, ara ja toca acomiadar-nos, sniff,sniff ...... espero que m´enrecordi d´aquí uns anys d´haver escalat a l´arbret, en cas contrari ...... tornarem a disfrutar !!!!, que això si que no s´oblida !!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada