dijous, 11 de novembre del 2010

LO VEO MUY NEGRO !!!

Ara les tardes ja no són el que eren, la tardor porta colors a muntanya, fulles al terra, un caliu de recollida, de ser casolà, però quan toca entreno ..... dos tazas !!! s´ha de passar fred, s´ha d´acabar a les fosques, s´ha de ser previsor !!! i si a més l´entreno va enfocat a de cara a fer 58 km en btt per muntanya, doncs ....... EFECTIVAMENT s´ha de ser una mica masoca !!!!

Per tant, la solució és clara, quedem el més d´hora possible, això són les 15:30 i apurarem fins el màxim possible, aixó és mentida !!!, ja que al final apurem més del que és possible. Avui el repte són dos, una fer el máxim de kilometres per "apallissar" les nostres cames i fer que la "tortura" de diumenge no sigui la única de la setmana ( així pensem que no serà tan dura de superar, beneits de nosaltres), però a més a més s´ha d´arribar a una hora suficientment coherent per fer unes "tortil.lies españoles", que aquí el menda lerenda té com a repte fer-ne 4 per avui a la nit ( algú va dir que no sabía fer-ne ???? doncs s´ho menjará amb patates !!!! - mai millor dit -).

Són les 18:30 i fins i tot els ratpenats porten frontal, així doncs ja portem el frontal fa una estona(per fer veure que veiem un xic més, coses de la psicologia), però finalment arribem a casa sencers però amb un xic de fred al cos, i no hi ha millor manera de fer passar el fred que enjegar els fogons de la cuina i A COCINALLLL !!! com deia la cançó: siempre que llegas a casa, te encuentro en la cocina, con la cara llena de harina y las manos en la massa !!!!!!!
Valga´m dir que m´han sortit unes "tortil.lies" rodones ( llàstima que no us arribi l´olor !!!), per cert ..... una y no más santo Tomàs !!! ( les pròximes seràn del carrefour !!!)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada