dimarts, 30 de novembre del 2010

PEDALEJAR O MORIR

Avui anem a Mataró, a la XIX CAPGROSSADA 2010, i aquest any a més és la primera que la fan amb ROADBOOK ( llibre de ruta en la nostra llengua),i tot i que coincideix amb el dia de les eleccions....... "que se quite la política" on hi hagi una bona botifarrada.
La història és consisteix en fer aproximadament 30 km ( si l´encertes !!!!) amb la lectura d´un llibre que et va "cantant" les cruïlles, amb distància parcial i total, de forma que sense estar marcat puguis encertar el recorregut correcte, per tant s´ha d´anar treballant la lectura al llarg del pedaleig ( per altre banda dos activitats que plegades són perilloses, o que li preguntin al noi que va sortir volant devant nostre !!!!!).

Tot i que 30 km, sembla que no hagin de ser masses, finalment es tractava d´un recorregut molt trencacames, pujades i baixades, per corriols majoritariament, per terrenys amb força sorra, i moll, "vamos un festival", tot això, barrejat a primera hora amb una Tª externa que feia les delicies dels nostres mugronets......frío, frío.
Tot i els errors de lectura, fred, cants eclesiàstics, i d´altres menesteres, finalment l´objectiu era clar ....... arribar al cotxe !!!! i a ser possible amb una botiffara a la mà, i mireu si ho vàrem fer bé que ........ ENS VÀREM ENDUR TRES DE BOTIFARRES !!!!! ( dos de menjar i l´altre al damunt,ben posadeta, EP !! que es tracta del cansanci, no malpenseu ... que os he pillao , je, je !!!!) però com diuen: Olé Nosotros i que nos quieten lo pedaleao !!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada